Повезане вести
Корбин љут на Трампа: Он се меша у унутрашње ствари Британије
Курир 01.06.2019
Лидер британске опозиционе Лабуристичке партије Џереми Корбин, изјавио је да изјава америчког председника Доналда Трампа, да види конзервативног кандидата Бориса Џонсона као новог премијера, представља "неприхватљиво мешање… »
Трамп подржао Бориса Џонсона на месту британског премијера
Н1 Инфо 01.06.2019
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да би Борис Џонсон био "врло добар" британски премијер. "Мислим да би Борис обавио врло добар посао. Мислим да би био изврстан", рекао је Трамп за "Сун" о бившем министру спољних… »
Трамп пре посете узбуркао мњење у Великој Британији: Ево кога види као наследника Мејеве, и зашто је једна војвоткиња…
Курир 01.06.2019
Председник САД Доналд Трамп у понедељак стиже у званичну посету Великој Британији, а уочи доласка у Лондон поручио је да би бивши британски министар спољних послова Борис Џонсон био "изванредан" избор за новог лидера… »
Трумп тврди да би Јохнсон би био изврстан британски премијер
Ал Јазеера 01.06.2019
Предсједник САД-а каже да је пажљиво проучавао надметање за новог челника конзервативаца у Великој Британији. Амерички предсједник Доналд Трумп изјавио је да би Борис Јохнсон био "врло добар" британски премијер. "Мислим да би… »
Трамп има свог фаворита за наследника Терезе Меј: Борис би био изванредан. Одувек ми се свиђао
Блиц 01.06.2019
Председник САД Доналд Трамп у понедељак стжие у званичну посету Великој Британији, а уочи доласка у Лондон поручио је да би бивши британски министар спољних послова Борис Џонсон био "изванредан" избор за новог лидера… »
Трамп лепи етикете Британцима: О Џонсону и Меган Маркл
Мондо 01.06.2019
Председник САД Доналд Трамп је уочи званичне посете Великој Британији, мало "прошарао" коментарима по тамоњој политчкој и друштвеној сцени. "Одредио" им премијера а и проценио локалне "идоле". Фото: Тањуг/АП Пхото/Еугене… »
Вести дана »
Страни радници имају иста права као наши: Непалци се селе из крагујевачког насеља након језивог протеста групе екстремиста, хитно потребан план због ксенофобије
Блиц пре 53 минутајош 1 повезана
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 6 сатијош 2 повезане
Трећи месец америчких санкција НИС-у – Вучић: Разрађујемо више сценарија; Ђедовић Хандановић: Ситуација све сложенија
РТС пре 38 минутајош 1 повезана
Зеленски: Мали напредак ка миру; Кремљ открива да ли ће се Путин и Трамп састати до краја године
РТС пре 33 минутајош 4 повезане