Povezane vesti
Zerina se oglasila nakon navoda da je trudna sa poznatim pevačem, otkrila sve o njihovom odnosu
Blic 01.06.2019
U javnosti se pojavila informacija da je Zerina Hećo uplovila u vezu sa pevačem Dadom Glišićem, ali i da sa njim očekuje dete, a nekadašnja zadrugarka sada se oglasila ovim povodom. Zerina je nedavno otkrila da joj Dado Glišić piše prvu pesmu, a nakon… »
Zerina Hećo progovorila o trudnoći sa Dadom glišićem! Nema šta da krije: Je*o te život, šta je sledeće? Zabezeknuta!
Kurir 01.06.2019
Zerina Hećo i Dado Glišić uplovili su u romansu neposredno nakon što su se upoznali. Ona poslednjih nekoliko meseci provodi u srpskoj prestonici, kako zbog poslovnih obaveza, tako i zbog nove ljubavi. Međutim, osim o velikoj ljubavi, priča se i o njenoj… »
Vesti dana »

BLOG „Mi glas iz naroda“ glasali za rezoluciju o Srebrenici u Skupštini, nastao haos kad su shvatili da su pogrešili: Neverovatne scene iz Skupštine Srbije
Nova pre 21 minutajoš 63 povezane

Preminuo je Halid Bešlić: Pesme su mu evergrin, a ovako je moćnim glasom otpevao Queen
City magazine pre 2 satajoš 50 povezanih

Vanredna situacija u 4 opštine u Srbiji: Skoro 5.000 korisnika još bez struje, sneg iskidao elektromrežu
Blic pre 7 satijoš 13 povezanih

"Dušo moja, zauvek si na mojoj levoj strani, volim te": Pevačica koja je bila bliska sa Halidom Bešlićem objavila emotivnu poruku
Blic pre 21 minutajoš 23 povezane