Povezane vesti

"Hranili su me i pojili 12 dana, jer sam bila nepokretna..." Ispovest Lepe Brene o bolesti i velikoj greški koju je napravila

"Hranili su me i pojili 12 dana, jer sam bila nepokretna..." Ispovest Lepe Brene o bolesti i velikoj greški koju je napravila

Telegraf 01.06.2019
- U jednom trenutku sam videla da me publika gleda čudno i primetila sam da je moja desna ruka ljubičasto plava - počela je Brena. Lepa Brena do detalja je ispričala kako je zbog trombofilije nepokretna ležala 12 dana, ali da je godinu dana kasnije… »
Lepa Brena je 12 dana ležala nepokretna zbog bolesti: Pevačica priznala sa čim se borila i kako danas vodi računa o…

Lepa Brena je 12 dana ležala nepokretna zbog bolesti: Pevačica priznala sa čim se borila i kako danas vodi računa o…

Kurir 01.06.2019
Lepa Brena imala je trombofiliju zbog koje je ležala nepokretna 12 dana, ali je priznala kako je kasnije ponovo ugrozila svoje zdravlje. Pevačica je ispričala da je izgubila vazduh na jednom nastupu, gde nije pila vodu, a unutra je bilo mnogo ljudi i… »
"Ležala sam nepokretna 12 dana": Lepa Brena ispričala detalje velikog zdravstvenog problema sa kojim se borila

"Ležala sam nepokretna 12 dana": Lepa Brena ispričala detalje velikog zdravstvenog problema sa kojim se borila

Blic 01.06.2019
Posle trombofilije koja joj je konstatovana i drugog začepljenja vena Lepa Brena je potpuno promenila način ishrane, a sada je ispričala i sa kakvim velikim problemom se suočila. U emisiji “Na prvom mestu” na TV "Prva" Lepa Brena ispričala je… »

Vesti dana »