Povezane vesti
Slavlje Liverpula iz najboljeg ugla: Reditelj: Aleks Okslejd Čembrlen /video/
Sportal blic 02.06.2019
Fudbaleri Liverpula trijumfovali su protiv Totenhema sa 2:0 u finalu Lige šampiona. Crveni su tako šesti put postali šampioni Evrope, a izabranici Jirgena Klopa i te kako su znali da proslave osvojen trofej. Ovo je najbolji ugao iz koga se može videti… »
Mo Salah: Iz mog sela, preko Kaira, do Lige šampiona – neverovatno!
Hot sport 02.06.2019
Mohamed Salah prošlogodišnje finale ne pamti po dobrom, ali mu se ove sezone sve vratilo i sa Liverpulom se popeo na krov Evrope. Prošle godine u Kijevu je meč protiv Real Madrida napustio u prvom poluvremenu zbog povrede ramena usled duela sa Serhiom… »
Salah: Neverovatan put… Od mog sela do trofeja
Mondo 02.06.2019
Egipćanin naveo da je konačno stigao do velikog uspeha, ali i istakao snagu celog tima Liverpula u finalu Lige šampiona. Mohamed Salah predvodio je Liverpul do šestog evropskog pehara u istoriji. Egipćanin je u finalu Lige šampiona na Vanda… »
Posle svega: - ponos! Poketino: Sada smo mi tamo gde je Liverpul bio prošle godine... oni su gradili tim, a mi stadion!
Sportal blic 02.06.2019
Menadžer Totenhema Maurisio Poketino, razumljivo, bio je razočaran porazom u finalu Lige šampiona od Liverpula, ali je ipag glavno osećanje koje posle poraza u madridskom finalu nosi sa sobom u London - ponos! - Osćam se jako ponosno zbog igrača i… »
Ponosni Maurisio Poketino: Sazrevamo i učimo, mi smo sada Liverpul iz prošle godine
Mozzart sport 02.06.2019
Argentinac kaže da nema šta da zameri igračima i ne pomišlja na predaju. Ponos - to je glavno osećanje koje posle poraza u madridskom finalu sa sobom u London nosi menadžer Pevaca Maurisio Poketino. "Osćam se jako ponosno zbog igrača i zbog napora… »
Poketino: Liverpul dovodio igrače, a mi gradili stadion
N1 Info 02.06.2019
Menadžer Totenhema Maurisio Poketino bio razočaran je porazom u finalu Lige šampiona od Liverpula, ali je Redsima čestitao na tituli. Spursi su poraženi u prvom finalu elitnog takmičenja u svojoj istoriji od Redsa sa 2:0. Mohamed Salah iz penala u… »
Proleteo mu ceo život pred očima! Salah: Biti Egipćanin, na ovom nivou - neverovatno!
Sportal blic 02.06.2019
Prošle godine u ovo vreme bio je najtužniji čovek na svetu, danas - najsrećniji! Mohamed Salah, fudbaler Liverpula i strelac vodećeg gola za svoj tim iz penala u finalu Lige šampiona, izjavio je da je ponosan na ekipu što je osvojila Ligu… »
Salah: Stigao sam iz sela do ovoga
N1 Info 02.06.2019
Napadač Liverpula Mohamed Salah rekao je da je presrećan posle osvajanja Lige šampiona i što je konačno odigrao 90 minuta u finalu elitnog takmičenja. ‚Redsi‘ su na madridskom stadionu „Vanda Metropolitano“ slavili protiv Totenhema 2:0 u… »
Vesti dana »

MUP: Identifikovani maloletnici koji su napali dečaka kod TC Ušće, incident nema veze s blokadom
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

"Evropa stoji iza Ukrajine": Makron posle sastanka sa Zelenskim: "Pozdravljam Trampa i njegove napore ka prekidu vatre"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Arena „u blokadi“: „Pumpanje“, vređa se Vučić i niko neće da bude „ćaci“ (VIDEO)
Danas pre 53 minutajoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 2 satajoš 4 povezane