Повезане вести

Славље Ливерпула из најбољег угла: Редитељ: Алекс Окслејд Чембрлен /видео/

Славље Ливерпула из најбољег угла: Редитељ: Алекс Окслејд Чембрлен /видео/

Спортал блиц 02.06.2019
Фудбалери Ливерпула тријумфовали су против Тотенхема са 2:0 у финалу Лиге шампиона. Црвени су тако шести пут постали шампиони Европе, а изабраници Јиргена Клопа и те како су знали да прославе освојен трофеј. Ово је најбољи угао… »
Мо Салах: Из мог села, преко Каира, до Лиге шампиона – невероватно!

Мо Салах: Из мог села, преко Каира, до Лиге шампиона – невероватно!

Хот спорт 02.06.2019
Мохамед Салах прошлогодишње финале не памти по добром, али му се ове сезоне све вратило и са Ливерпулом се попео на кров Европе. Прошле године у Кијеву је меч против Реал Мадрида напустио у првом полувремену због повреде рамена… »
Салах: Невероватан пут… Од мог села до трофеја

Салах: Невероватан пут… Од мог села до трофеја

Мондо 02.06.2019
Египћанин навео да је коначно стигао до великог успеха, али и истакао снагу целог тима Ливерпула у финалу Лиге шампиона. Мохамед Салах предводио је Ливерпул до шестог европског пехара у историји. Египћанин је у финалу Лиге… »
После свега: - понос! Покетино: Сада смо ми тамо где је Ливерпул био прошле године... они су градили тим, а ми стадион!

После свега: - понос! Покетино: Сада смо ми тамо где је Ливерпул био прошле године... они су градили тим, а ми стадион!

Спортал блиц 02.06.2019
Менаџер Тотенхема Маурисио Покетино, разумљиво, био је разочаран поразом у финалу Лиге шампиона од Ливерпула, али је ипаг главно осећање које после пораза у мадридском финалу носи са собом у Лондон - понос! - Осћам се јако… »
Поносни Маурисио Покетино: Сазревамо и учимо, ми смо сада Ливерпул из прошле године

Поносни Маурисио Покетино: Сазревамо и учимо, ми смо сада Ливерпул из прошле године

Моззарт спорт 02.06.2019
Аргентинац каже да нема шта да замери играчима и не помишља на предају. Понос - то је главно осећање које после пораза у мадридском финалу са собом у Лондон носи менаџер Певаца Маурисио Покетино. "Осћам се јако поносно због… »
Покетино: Ливерпул доводио играче, а ми градили стадион

Покетино: Ливерпул доводио играче, а ми градили стадион

Н1 Инфо 02.06.2019
Менаџер Тотенхема Маурисио Покетино био разочаран је поразом у финалу Лиге шампиона од Ливерпула, али је Редсима честитао на титули. Спурси су поражени у првом финалу елитног такмичења у својој историји од Редса са 2:0. Мохамед… »
Салах: Стигао сам из села до овога

Салах: Стигао сам из села до овога

Н1 Инфо 02.06.2019
Нападач Ливерпула Мохамед Салах рекао је да је пресрећан после освајања Лиге шампиона и што је коначно одиграо 90 минута у финалу елитног такмичења. ‚Редси‘ су на мадридском стадиону „Ванда Метрополитано“ славили против… »
Пролетео му цео живот пред очима! Салах: Бити Египћанин, на овом нивоу - невероватно!

Пролетео му цео живот пред очима! Салах: Бити Египћанин, на овом нивоу - невероватно!

Спортал блиц 02.06.2019
Прошле године у ово време био је најтужнији човек на свету, данас - најсрећнији! Мохамед Салах, фудбалер Ливерпула и стрелац водећег гола за свој тим из пенала у финалу Лиге шампиона, изјавио је да је поносан на екипу што је… »

Вести дана »