Povezane vesti
Klop: Gde mi je piće? Salah: Ceo tim neverovatan
Večernje novosti 02.06.2019
Menadžer Liverpula Jirgen Klop, nakon titule prvaka Evrope i pobede nad Totenhemom (2:0), izjavio je da mu je sinoć bilo najbolje veče u životu. Menadžer Liverpula Jirgen Klop, nakon titule prvaka Evrope i pobede nad Totenhemom (2:0), izjavio je da mu je… »
Jirgen Klop: Ovo je najbolja noć u našim karijerama
Hot sport 02.06.2019
Nemački trener je osvojio po prvi put Ligu šampiona u karijeri. Nakon niza poraza u finalima Lige šampiona, Nemac je konačno stigao do trofeja. Ushićen i presrećan, Klop se još jednom zahvalio svojim izabranicima na sjajnoj sezoni koja je zaokružena… »
“Poginuli su za mene!” Klop izvan sebe: Uglavnom sam 20 minuta posle utakmice polupijan!
Sportal blic 02.06.2019
“Veoma sam srećan zbog momaka, svih ljudi u klubu i moje porodice. ‘Poginuli’ su za mene i zaslužuju ovo više od bilo koga!” Ovo je odmah posle utakmice izjavio Jirgen Klop, menadžer Liverpula, novog prvaka Evrope i dodao da je ovo “najbolja noć za njega… »
Vesti dana »

Protestna šetnja do MUP-a na Novom Beogradu, skupovi i u Novom Sadu, Šapcu i Užicu
RTS pre 1 satjoš 53 povezane

Makron će u narednih nekoliko dana imenovati novog premijera: Već se spekuliše o nekoliko imena
N1 Info pre 59 minutajoš 49 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i kratkotrajnom kišom, nevreme u Banatu, Beogradu i jugozapadu
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 37 povezanih

Marta Kos očitala bukvicu predsedniku Vučiću zbog izjave u kojoj je vređao evropske parlamentarce
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 24 povezane