Povezane vesti
Doveo ju je ispred crkve svete petke i ispunio što je obećao pre 22 godine: Uplakana Zlata Đurković podelila svoju ljubavnu…
Kurir 02.06.2019
Zlata Đurković gledala je svoje uspomene u rijalitiju, a na fotografijama se pretežno nalazio njen sadašnji muž Vladimir. Naime, ona je pre njega imala brak iz kog je dobila dvoje dece, a i njenom sadašnjem mužu desila se slična situacija. Ona je… »
Sestru nije video 20 godina: Toma Panić podelio sa svima potresnu ispovest, evo šta je uradila njegova majka! (video)
Kurir 02.06.2019
Toma Panić gledao je svoje uspomene, a najviše ga je pogodila fotografija sa sestrom. Naime, zadrugar nije svoju sestru video čak 20 godina. "Moja sestričina je mlađa od mene samo četiri godine. Ja njih nisam video 20 godina. To je ćerka moje majke… »
Vesti dana »
Temperatura pada za 20 stepeni: Vraća se prava zima - kad stiže zahlađenje i da li će padati sneg
NIN pre 10 minutajoš 27 povezanih
Vučević o razgovoru sa prosvetnim sindikatima: Predlog Vlade – dva povećanja plata tokom ove godine
RTS pre 15 minutajoš 24 povezane
Ministarstvo spoljnih poslova BiH uputilo protestnu notu Beogradu zbog prisustva zvaničnika Srbije na proslavi Dana RS
Insajder pre 1 satjoš 23 povezane