Povezane vesti
"Akcija kosovske policije bila protiv kriminala, nije bilo razloga da KFOR reaguje"
Glas Amerike 03.06.2019
Operacija Kosovske policije od prošlog utorka sprovedena je u različitim opštinama na Kosovu, ne samo na severu, i njen rezultat je hapšenje pojedinih policajaca i civila različite nacionalnosti, pa stoga nije bilo nikakve međuetničke… »
Graso: KFOR ne može da daje informacije u ime drugih
Danas 03.06.2019
Portparol KFOR-a za Danas o kritikama koje je o njemu izrekao predsednik Srbije Kosovska policija je odgovorna za svoje akcije, kada je reč o operacijama sprovođenja zakona. Mnogo se diskutuje o tome da li je data informacija ili ne, ali možete da… »
Kfor: Nije bilo razloga za reakciju, akcija u cilju smanjenja kriminala, to svima ide u korist
Beta 03.06.2019
Kosovska policija je odgovorna za svoje akcije, kada je reč o sprovodjenju zakona, a ja sam tokom intervjua za TV Prvu rekao da je "svako bio informisan" što znači da je ta informacija bila ranije obelodanjena ali ne od KFOR, rekao je, u intervuju za… »
Graso: KFOR ne može da daje informacije u ime drugih
Slobodna Evropa 03.06.2019
Kosovska policija je odgovorna za svoje akcije, kada je reč o sprovođenju zakona, a ja sam tokom intervjua za TV Prva rekao da je "svako bio informisan" što znači da je ta informacija bila ranije obelodanjena ali ne od KFOR-a, rekao je, u intervuju za… »
Graso: KFOR nadgledao akciju, procenjeno da intervencija nije bila potrebna
N1 Info 03.06.2019
Kosovska policija je odgovorna za svoje akcije, kada je reč o sprovođenju zakona, a ja sam tokom intervjua za tv Prvu rekao da je "svako bio informisan" što znači da je ta informacija bila ranije obelodanjena ali ne od KFOR-a, rekao je u intervuju za… »
Vesti dana »
Vlado Georgiev pevao na Zlatiboru nakon stravičnog masakra na Cetinju: Građani Crne Gore kipte od besa
Mondo pre 56 minutajoš 36 povezanih
Prelević: Objavljivanje dokumenata studenata je „novi nivo ludila vlasti“
Danas pre 1 satjoš 7 povezanih
"Pazite na nas kad nismo znali paziti na vas": Potresne čitulje dečacima i njihovom stricu ubijenim na Cetinju: " Prerano li odoste na put bez povratka..."
Blic pre 45 minutajoš 25 povezanih
Vučević: Nastavnici koji ne budu želeli da predaju neće više raditi u prosveti
Danas pre 1 satjoš 17 povezanih