Povezane vesti

Kao da nestane Zaječar – bolesti srca i krvnih sudova svake godine odnesu 50.000 života

Kao da nestane Zaječar – bolesti srca i krvnih sudova svake godine odnesu 50.000 života

RTS 03.06.2019
Građani Srbije najčešće obolevaju i umiru od kardiovaskularnih bolesti. Godišnje zbog bolesti srca i krvnih sudova izgubimo više od 50.000 ljudi ili grad veličine Zaječara, Bora, Prokuplja. Infarkt pogađa sve mlađu populaciju, a srčani udar… »
Moja druga šansa: Infarkt godišnje odnese 50.000 života

Moja druga šansa: Infarkt godišnje odnese 50.000 života

Dnevnik 03.06.2019
BEOGRAD: Udruženje pacijenata koji su preživeli srčani udar "Moja druga šansa" i kardiolozi okupljeni u Udruženju koronarnih jedinica Srbije organizovali su edukativnu tribinu pod nazivom "Život nije loto". Na tribini su predstavljeni rezultati… »
Minut košta 12 dana života: Bolesti srca i krvnih sudova svake godine u Srbiji odnesu grad veličine Zaječara

Minut košta 12 dana života: Bolesti srca i krvnih sudova svake godine u Srbiji odnesu grad veličine Zaječara

Blic 03.06.2019
Građani Srbije najčešće obolevaju i umiru od kardiovaskularnih bolesti. Godišnje zbog bolesti srca i krvnih sudova izgubimo više od 50.000 ljudi ili grad veličine Zaječara, Bora, Prokuplja. Infarkt pogađa sve mlađu populaciju, a srčani udar… »

Vesti dana »