Povezane vesti

Kao da nestane Zaječar – bolesti srca i krvnih sudova svake godine odnesu 50.000 života

Kao da nestane Zaječar – bolesti srca i krvnih sudova svake godine odnesu 50.000 života

RTS 03.06.2019
Građani Srbije najčešće obolevaju i umiru od kardiovaskularnih bolesti. Godišnje zbog bolesti srca i krvnih sudova izgubimo više od 50.000 ljudi ili grad veličine Zaječara, Bora, Prokuplja. Infarkt pogađa sve mlađu populaciju, a srčani udar godišnje ima… »
Moja druga šansa: Infarkt godišnje odnese 50.000 života

Moja druga šansa: Infarkt godišnje odnese 50.000 života

Dnevnik 03.06.2019
BEOGRAD: Udruženje pacijenata koji su preživeli srčani udar "Moja druga šansa" i kardiolozi okupljeni u Udruženju koronarnih jedinica Srbije organizovali su edukativnu tribinu pod nazivom "Život nije loto". Na tribini su predstavljeni rezultati… »
Minut košta 12 dana života: Bolesti srca i krvnih sudova svake godine u Srbiji odnesu grad veličine Zaječara

Minut košta 12 dana života: Bolesti srca i krvnih sudova svake godine u Srbiji odnesu grad veličine Zaječara

Blic 03.06.2019
Građani Srbije najčešće obolevaju i umiru od kardiovaskularnih bolesti. Godišnje zbog bolesti srca i krvnih sudova izgubimo više od 50.000 ljudi ili grad veličine Zaječara, Bora, Prokuplja. Infarkt pogađa sve mlađu populaciju, a srčani udar godišnje ima… »

Vesti dana »

Vremenska prognoza: Oblačno i malo hladnije

Vremenska prognoza: Oblačno i malo hladnije

Novi magazin pre 52 minutajoš 23 povezane
Prosvetni radnici najavili dežurstva ispred Skupštine

Prosvetni radnici najavili dežurstva ispred Skupštine

Danas pre 52 minutajoš 20 povezanih
SAD nazvale Gunvor 'marionetom Kremlja', firma odustala od Lukoila

SAD nazvale Gunvor 'marionetom Kremlja', firma odustala od Lukoila

Bloomberg Adria pre 46 minutajoš 18 povezanih
Objavljene nove cene: Poskupelo gorivo

Objavljene nove cene: Poskupelo gorivo