Povezane vesti
Partizan poveo u polufinalu plej-ofa protiv FMP-a
Politika 04.06.2019
Košarkaši Partizana poveli su 1:0 protiv FMP-a u polufinalu plej-ofa Superlige Srbije, pošto su danas u hali „Aleksandar Nikolić” pobedili sa 93:75 (21:16, 27:21, 23:24, 22:14). U uvodnih pet minuta meča u nekadašnjem Pioniru ekipe su se… »
Marinković: Biće teže u Železniku
Večernje novosti 04.06.2019
Tamo ih nismo dobili tri godine otrpilike, ja nisam dobio poslednje tri utakmice. I sve te utakmice tamo su bile ključne, kao što će i ova da bude – kaže košarkaš Partizana. Košarakš Partizana Vanja Marinković, posle pobede nad FMP u prvoj… »
"U ovom trenutku nismo mogli bolje": Trener FMP-a progovorio o razlozima poraza od Partizana
Sportal blic 03.06.2019
Trener FMP-a Vladimir Jovanović nakon poraza ekipe od Partizana u prvom meču polufinalne serije Košarkaške Superlige Srbije (93:75) priznao je da njegova ekipa u ovom trenutku nije mogla do boljeg rezultata. - Čestitam Partizanu na pobedi. U ovom… »
Trinkijeri: Videćemo kakva je situacija sa Zagorcem
Večernje novosti 03.06.2019
Žao mi je što ne mogu da uživam u pobedi, jer mislim na Radeta - kaže trener Partizana. Ovo ništa ne znači, biće teško u drugom meču - jasan je Veličković. Trener Partizana Andrea Trinkijeri je bio zadovoljan načinom na koji je njegov tim… »
"Ne mogu da uživam u pobedi": Trinkijeri nakon trijumfa nad "panterima": Cilj je bio da ekipa upiše ime i prezime u seriju…
Sportal blic 03.06.2019
Košarkaši Partizana savladali su FMP sa 93:75 u prvom meču polufinalne serije Superlige Srbije. Crno-belima tako treba još jedan trijumf nad "panterima" kako bi obezbedili borbu za trofej, a u drugom delu kostura igraju Zvezda i Mega (crveno-beli vode… »
Vesti dana »
Narednih dana ujutru slab mraz, dnevna temperatura u proseku za ovo doba godine
Stav.life pre 5 satijoš 15 povezanih
MUP: Uhapšene dve osobe osumnjičene za napad na inspektore Ministarstva za rad u Aranđelovcu
Insajder pre 4 satijoš 5 povezanih
Izrael pustio iz zatvora 183 Palestinca u petoj rundi razmene talaca za zatvorenike
Beta pre 51 minutajoš 21 povezana
Uživo: Crvena zvezda – Radnički 1923 0:0, Milojević veruje mladim štoperima (foto, video)
Sportski žurnal pre 8 minutajoš 20 povezanih