Повезане вести

Партизан повео у полуфиналу плеј-офа против ФМП-а

Партизан повео у полуфиналу плеј-офа против ФМП-а

Политика 04.06.2019
Кошаркаши Партизана повели су 1:0 против ФМП-а у полуфиналу плеј-офа Суперлиге Србије, пошто су данас у хали „Александар Николић” победили са 93:75 (21:16, 27:21, 23:24, 22:14). У уводних пет минута меча у некадашњем Пиониру… »
Маринковић: Биће теже у Железнику

Маринковић: Биће теже у Железнику

Вечерње новости 04.06.2019
Тамо их нисмо добили три године отрпилике, ја нисам добио последње три утакмице. И све те утакмице тамо су биле кључне, као што ће и ова да буде – каже кошаркаш Партизана. Кошаракш Партизана Вања Маринковић, после победе над… »
"У овом тренутку нисмо могли боље": Тренер ФМП-а проговорио о разлозима пораза од Партизана

"У овом тренутку нисмо могли боље": Тренер ФМП-а проговорио о разлозима пораза од Партизана

Спортал блиц 03.06.2019
Тренер ФМП-а Владимир Јовановић након пораза екипе од Партизана у првом мечу полуфиналне серије Кошаркашке Суперлиге Србије (93:75) признао је да његова екипа у овом тренутку није могла до бољег резултата. - Честитам Партизану… »
Тринкијери: Видећемо каква је ситуација са Загорцем

Тринкијери: Видећемо каква је ситуација са Загорцем

Вечерње новости 03.06.2019
Жао ми је што не могу да уживам у победи, јер мислим на Радета - каже тренер Партизана. Ово ништа не значи, биће тешко у другом мечу - јасан је Величковић. Тренер Партизана Андреа Тринкијери је био задовољан начином на који је… »
"Не могу да уживам у победи": Тринкијери након тријумфа над "пантерима": Циљ је био да екипа упише име и презиме у серију…

"Не могу да уживам у победи": Тринкијери након тријумфа над "пантерима": Циљ је био да екипа упише име и презиме у серију…

Спортал блиц 03.06.2019
Кошаркаши Партизана савладали су ФМП са 93:75 у првом мечу полуфиналне серије Суперлиге Србије. Црно-белима тако треба још један тријумф над "пантерима" како би обезбедили борбу за трофеј, а у другом делу костура играју Звезда и… »

Вести дана »