Povezane vesti
Partizan poveo u polufinalu plej-ofa protiv FMP-a
Politika 04.06.2019
Košarkaši Partizana poveli su 1:0 protiv FMP-a u polufinalu plej-ofa Superlige Srbije, pošto su danas u hali „Aleksandar Nikolić” pobedili sa 93:75 (21:16, 27:21, 23:24, 22:14). U uvodnih pet minuta meča u nekadašnjem Pioniru ekipe su se smenjivale u… »
Marinković: Biće teže u Železniku
Večernje novosti 04.06.2019
Tamo ih nismo dobili tri godine otrpilike, ja nisam dobio poslednje tri utakmice. I sve te utakmice tamo su bile ključne, kao što će i ova da bude – kaže košarkaš Partizana. Košarakš Partizana Vanja Marinković, posle pobede nad FMP u prvoj utakmici… »
"U ovom trenutku nismo mogli bolje": Trener FMP-a progovorio o razlozima poraza od Partizana
Sportal blic 03.06.2019
Trener FMP-a Vladimir Jovanović nakon poraza ekipe od Partizana u prvom meču polufinalne serije Košarkaške Superlige Srbije (93:75) priznao je da njegova ekipa u ovom trenutku nije mogla do boljeg rezultata. - Čestitam Partizanu na pobedi. U ovom sastavu… »
Trinkijeri: Videćemo kakva je situacija sa Zagorcem
Večernje novosti 03.06.2019
Žao mi je što ne mogu da uživam u pobedi, jer mislim na Radeta - kaže trener Partizana. Ovo ništa ne znači, biće teško u drugom meču - jasan je Veličković. Trener Partizana Andrea Trinkijeri je bio zadovoljan načinom na koji je njegov tim odigrao protiv… »
"Ne mogu da uživam u pobedi": Trinkijeri nakon trijumfa nad "panterima": Cilj je bio da ekipa upiše ime i prezime u seriju…
Sportal blic 03.06.2019
Košarkaši Partizana savladali su FMP sa 93:75 u prvom meču polufinalne serije Superlige Srbije. Crno-belima tako treba još jedan trijumf nad "panterima" kako bi obezbedili borbu za trofej, a u drugom delu kostura igraju Zvezda i Mega (crveno-beli vode… »
Vesti dana »

Vlada Srbije usvojila uredbu o ograničavanju marži na 20 odsto
Sputnik pre 56 minutajoš 29 povezanih

Veliki ruski napad na Kijev: Najmanje 13 mrtvih, više od 40 ranjenih
BBC News pre 41 minutajoš 36 povezanih

Petorka iz Bačke Palanke uhapšena zbog paljenja automobila Novosađanke
Moj Novi Sad pre 41 minutajoš 27 povezanih

Klub Briž mogao da postigne 15 golova, poznati svi učesnici Lige šampiona: Evo kako izgledaju šeširi pred žreb za najveće evropsko takmičenje! E zato je pešić prepun medalja i možda najveći selektor Srbije svih vremena: Detalj koji pokazuje koliko
Hot sport pre 21 minutajoš 31 povezana

Usvojena uredba o ograničenju marži na 20 odsto: Od ponedeljka niže cene 20.000 proizvoda
Radio 021 pre 41 minutajoš 24 povezane