Povezane vesti
Juče kritike, danas pohvale: Moji igrači su najbolji! Kakva je ovo liga gde svi odmaraju ceo mesec, a mi dva dana?!
Mozzart sport 04.06.2019
Milan Tomić posle drugog trijumfa nad Megom... U nedelju kritike, večeras pohvale! I to od srca. Milan Tomić nije bio zadovoljan pristupom svojih igrača posle prve utakmice polufinala Superlige s Megom, kada je pred javnost izneo važnu poruku za celu… »
Tomić otkrio: Dušan Ristić ne vidi na jedno oko
Mozzart sport 04.06.2019
Lekari predlagali da se Zvezdinom centru stavi zaštita na oko, ali trener Crvene zvezde na to nije pristao... Zvezdina pobeda u naselju Braće Jerković uzela je danak. Povreda Bilija Berona u ranoj fazi utakmice zabrinula je sve navijače, a Milan… »
Tomić hvali "srce" igrača i kritikuje format KLS!
Mondo 04.06.2019
"A mi se šibamo za ABA ligu?", naglasio je trener Zvezde nakon prolaska u finale KLS. Milan Tomić je posle prvog meča sa Megom bio nezadovoljan zbog mnogo stvari, ali je nakon drugog, kojim je Crvena zvezda mts potvrdila plasman u finale Košarkaške… »
Tomić objašnjava zašto njegovi igrači imaju veliko srce i zašto neće Snejka Pliskena u timu
Sportske.net 04.06.2019
Govorio je trener Zvezde i o "velikom problemu" koji liga ima, a za koji rešenja za sada nema... Crvena zvezda se plasirala u finale Super lige Srbije tesnom pobedom nad Mega Bemaxom, a Milan Tomić je rekao da su njegovi igrači pokazali da imaju veliko… »
Odžo otkrio šta smeta Milanu Tomiću: "Više nemamo pravo na grešku, umor ne može da nam bude alibi"
Sportal blic 04.06.2019
Košarkaši Crvene zvezde dobro su se namučila u prvoj utakmici polufinala Superlige protiv Mega Bemaksa. Milan Tomić je besneo sve vreme na igrače tražeći da budu ozbiljni i da podignu energiju. Ali, kapiten Branko Lazić i drugovi su se sve vreme… »
Zaslužili kritike: Igrači Zvezde primili glasnu poruku trenera Tomića pred drugi meč sa Megom
Večernje novosti 04.06.2019
Ne smemo da igramo kao u prvom poluvremenu. Zamerio nam je na pristupu - poručio je Dobrić. Nema priče o umoru - jasan je Lazić. DUG i glasan sastanak sa igračima održao je trener Crvene zvezde Milan Tomić posle pobede nad Megom u prvoj utakmici… »
Vesti dana »
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
GRADONAČELNIK GOJKOVIĆ: “NE POSTOJI OPASNOST OD ŠIRENJA POŽARA I NEMA POTREBE ZA ŠIRENJEM PANIKE”
Valjevska posla pre 2 satajoš 1 povezana
PREMIJER VUČEVIĆ NAJAVIO POVEĆANjE PLATA U PROSVETI: Do kraja 2025. rast od 31 odsto
Pirotske vesti pre 3 satajoš 1 povezana
Đoković o tome kako je otrovan u hotelu u Australiji 2022: „Otkrio sam u sebi visok nivo teških metala“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Detalji užasa domu za stare u Leskovcu: "Povremeno se gurkali i igrali kao deca, ali ovaj put ga je jače odgurnuo"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana