Povezane vesti

Milojević na kraju misije: Još jedna...

Milojević na kraju misije: Još jedna...

Mondo 05.06.2019
"Stvarno sam vrlo ponosan na sebe, bez lažne skromnosti, mislim da sam mnogo uradio", rekao je trener Mege nakon poraza u polufinalu Superlige Srbije od Crvene zvezde mts. Mega nije uspela da se plasira u finale Superlige. Košarkaši trenera Dejana… »
"Imam planove": Milojević obelodanio koliko dugo će još sedeti na klupi Mege

"Imam planove": Milojević obelodanio koliko dugo će još sedeti na klupi Mege

Sportal blic 04.06.2019
Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević nakon poraza od Crvene zvezde (96:91) i eliminacije u polufinalu Košarkaške Superlige Srbije bio je prezadovoljan kako je njegov tim odigrao. - Odigrali smo sjajnu utakmicu, na kraju je nedostajalo malo sportske… »
Tomić: Moji igrači imaju veliko srce; Milojević: Očekujem večiti derbi u finalu

Tomić: Moji igrači imaju veliko srce; Milojević: Očekujem večiti derbi u finalu

Večernje novosti 04.06.2019
Od prvog dana pričam da na svakom meču moraju da pokažu isti odnos prema igri - rekao je Tomić. Nedostajalo je malo sreće, ali sam prezadovoljan kako smo odigrali - kaže Milojević. Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić pohvalio je svoje… »
Triler završnica pripala zvezdi: Čović jasno poručio šta će da odluči u finalu plej-ofa

Triler završnica pripala zvezdi: Čović jasno poručio šta će da odluči u finalu plej-ofa

Sportal blic 04.06.2019
Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale plej-ofa Superlige Srbije, jer su i u drugom meču bili bolji od Mega Bemaksa. Ovoga puta crveno-beli su imali još teži zadatak, pa su u poslednjim sekundama izborili trijumf od 96:91. Izabranici Milana… »
"Pokazali su da imaju veliko: Srce!" Tomić sipao pohvale na račun igrača, a onda otkrio koliko je teška povreda Dušana…

"Pokazali su da imaju veliko: Srce!" Tomić sipao pohvale na račun igrača, a onda otkrio koliko je teška povreda Dušana…

Sportal blic 04.06.2019
Košarkaši Crvene zvezde su se pomučili u drugom meču polufinala plej-ofa Superlige Srbije, ali su savladali u gostima Mega Bemaks sa 96:91 i na taj način se se izborili za utakmice za titulu. Trener crveno-belih Milan Tomić bio je izuzetno… »
Crveno-beli posle drame do finala: Mega ponovo namučila Zvezdu

Crveno-beli posle drame do finala: Mega ponovo namučila Zvezdu

Večernje novosti 04.06.2019
Ekipa Milana Tomića je tek u poslednjem minutu uspela da slomi otpor Mege i da pobedi. Rivers i Čović stavili tačku. DRAMA u beogradskom naselju Braće Jerković završena je osmim uzastopnim plasmanom Crvene zvezde u finale Superlige, u kojem će… »

Vesti dana »