Повезане вести
Милојевић на крају мисије: Још једна...
Мондо 05.06.2019
"Стварно сам врло поносан на себе, без лажне скромности, мислим да сам много урадио", рекао је тренер Меге након пораза у полуфиналу Суперлиге Србије од Црвене звезде мтс. Мега није успела да се пласира у финале Суперлиге… »
"Имам планове": Милојевић обелоданио колико дуго ће још седети на клупи Меге
Спортал блиц 04.06.2019
Тренер Мега Бемакса Дејан Милојевић након пораза од Црвене звезде (96:91) и елиминације у полуфиналу Кошаркашке Суперлиге Србије био је презадовољан како је његов тим одиграо. - Одиграли смо сјајну утакмицу, на крају је… »
Томић: Моји играчи имају велико срце; Милојевић: Очекујем вечити дерби у финалу
Вечерње новости 04.06.2019
Од првог дана причам да на сваком мечу морају да покажу исти однос према игри - рекао је Томић. Недостајало је мало среће, али сам презадовољан како смо одиграли - каже Милојевић. Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић… »
"Показали су да имају велико: Срце!" Томић сипао похвале на рачун играча, а онда открио колико је тешка повреда Душана Ристића…
Спортал блиц 04.06.2019
Кошаркаши Црвене звезде су се помучили у другом мечу полуфинала плеј-офа Суперлиге Србије, али су савладали у гостима Мега Бемакс са 96:91 и на тај начин се се изборили за утакмице за титулу. Тренер црвено-белих Милан Томић био… »
Трилер завршница припала звезди: Човић јасно поручио шта ће да одлучи у финалу плеј-офа
Спортал блиц 04.06.2019
Кошаркаши Црвене звезде пласирали су се у финале плеј-офа Суперлиге Србије, јер су и у другом мечу били бољи од Мега Бемакса. Овога пута црвено-бели су имали још тежи задатак, па су у последњим секундама изборили тријумф од… »
Црвено-бели после драме до финала: Мега поново намучила Звезду
Вечерње новости 04.06.2019
Екипа Милана Томића је тек у последњем минуту успела да сломи отпор Меге и да победи. Риверс и Човић ставили тачку. ДРАМА у београдском насељу Браће Јерковић завршена је осмим узастопним пласманом Црвене звезде у финале… »
Вести дана »
Блиски исток не јењава: Гађана америчка морнарица - истина или лаж?!
Правда пре 35 минутајош 46 повезаних
'Брод смрти': Шта је хантавирус потврђен на крузеру у Атлантском океану
BBC News пре 41 минутајош 35 повезаних
Уједињени Арапски Емирати издали упозорење грађанима на ракетне претње
Инсајдер пре 50 минутајош 51 повезана
Управо на Блиц ТВ! Три године прошле, 4. мај 2023. Никада потресне исповести родитеља убијене деце из Дубоне и Малог Орашја
Блиц пре 56 минутајош 23 повезане