Повезане вести
Милојевић на крају мисије: Још једна...
Мондо 05.06.2019
"Стварно сам врло поносан на себе, без лажне скромности, мислим да сам много урадио", рекао је тренер Меге након пораза у полуфиналу Суперлиге Србије од Црвене звезде мтс. Мега није успела да се пласира у финале Суперлиге… »
"Имам планове": Милојевић обелоданио колико дуго ће још седети на клупи Меге
Спортал блиц 04.06.2019
Тренер Мега Бемакса Дејан Милојевић након пораза од Црвене звезде (96:91) и елиминације у полуфиналу Кошаркашке Суперлиге Србије био је презадовољан како је његов тим одиграо. - Одиграли смо сјајну утакмицу, на крају је… »
Томић: Моји играчи имају велико срце; Милојевић: Очекујем вечити дерби у финалу
Вечерње новости 04.06.2019
Од првог дана причам да на сваком мечу морају да покажу исти однос према игри - рекао је Томић. Недостајало је мало среће, али сам презадовољан како смо одиграли - каже Милојевић. Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић… »
"Показали су да имају велико: Срце!" Томић сипао похвале на рачун играча, а онда открио колико је тешка повреда Душана Ристића…
Спортал блиц 04.06.2019
Кошаркаши Црвене звезде су се помучили у другом мечу полуфинала плеј-офа Суперлиге Србије, али су савладали у гостима Мега Бемакс са 96:91 и на тај начин се се изборили за утакмице за титулу. Тренер црвено-белих Милан Томић био… »
Трилер завршница припала звезди: Човић јасно поручио шта ће да одлучи у финалу плеј-офа
Спортал блиц 04.06.2019
Кошаркаши Црвене звезде пласирали су се у финале плеј-офа Суперлиге Србије, јер су и у другом мечу били бољи од Мега Бемакса. Овога пута црвено-бели су имали још тежи задатак, па су у последњим секундама изборили тријумф од… »
Црвено-бели после драме до финала: Мега поново намучила Звезду
Вечерње новости 04.06.2019
Екипа Милана Томића је тек у последњем минуту успела да сломи отпор Меге и да победи. Риверс и Човић ставили тачку. ДРАМА у београдском насељу Браће Јерковић завршена је осмим узастопним пласманом Црвене звезде у финале… »
Вести дана »
Нови Сад: Велико срце од лампиона на Тргу слободе, одата пошта код Железничке станице
Бета пре 51 минутајош 47 повезаних
Вучић: Ушли смо у изборну годину, најкасније у року од годину дана имаћемо изборе
Југмедиа пре 6 сатијош 29 повезаних