Povezane vesti

Lalatović za hs: Sa Tončevim sam se dogovorio za pet minuta, pravimo tim za trofej!

Lalatović za hs: Sa Tončevim sam se dogovorio za pet minuta, pravimo tim za trofej!

Hot sport 05.06.2019
Fudbalski klub Radnički nastaviće i u novoj sezoni saradnju sa trenerom Nenadom Lalatovićem. Za naš portal Lalatović je istakao da nije ni u jednom trenutku imao dilemu. Na opšte oduševljenje navijača juče je objavljeno da je prvi čovek… »
“Za pet minuta sam se dogovorio sa Tončevim” Lalatović: Zajednički nam je cilj da odemo korak dalje i - osvojimo trofej!

“Za pet minuta sam se dogovorio sa Tončevim” Lalatović: Zajednički nam je cilj da odemo korak dalje i - osvojimo trofej!

Sportal blic 05.06.2019
Nenad Lalatović je obradovao navijače Radničkog i sve kojima je klub iz Niša u srcu. On će ostati na klupi i naredne sezone, a u izjavi za Blicsport rekao je da mu nije bilo potrebno puno vremena da prelomi posle razgovora sa prvim čovekom… »
Lalatović ostaje u Radničkom

Lalatović ostaje u Radničkom

Danas 04.06.2019
Predsednik Fudbalskog kluba Radnički Ivica Tončev rekao je večeras da će ekipu i u narednoj sezoni s klupe predvoditi Nenad Lalatović, pošto je dogovoren nastavak saradnje. „Nastavak saradnje sa Nenadom Lalatovićem znači da od sutra krećemo sa… »
Nišlije nisu mogle da dobiju bolje vesti! Nenad Lalatović ostaje trener Radničkog!

Nišlije nisu mogle da dobiju bolje vesti! Nenad Lalatović ostaje trener Radničkog!

Sportal blic 04.06.2019
Predsednik Radničkog Ivica Tončev ovog utorka je obradovao navijače niškog tima, pošto je dogovorio nastavak saradnje sa trenerom Nenadom Lalatovićem. Dosadašnji šef stručnog štaba Radničkog ostaće na toj funkciji i naredne sezone i u julu će… »

Vesti dana »