Povezane vesti
Tramp preti ratom: Ne isključujem vojnu akciju protiv Irana! Oni su bili teroristička nacija broj 1, a verovatno su i sada
Kurir 05.06.2019
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da iako je spreman da sedne za pregovarački sto sa iranskim kolegom Hasanom Rohanijem, ne isključuje vojnu akciju protiv Teherana. "Iran je mesto koje je bilo krajnje neprijateljsko kada sam postao predsednik… »
Tramp o tenzijama sa iranom: Spreman sam za razgovore, ali postoji mogućnost intervencije
Blic 05.06.2019
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je spreman na razgovore sa iranskim predsednikom Hasanom Rohanijem, ali da uvijek postoji šansa za američku vojnu intervenciju protiv Islamske Republike. - Kada sam stupio na dužnost predsjednika, Iran… »
Vesti dana »

Izjave Trampa, Erdogana i Makrona poljuljale svetsko tlo Haos nakon stava o ruskom gasu, "Priznajemo Palestinu", "Deci u Gazi amputiraju ruke"
Kurir pre 4 minutajoš 59 povezanih

Dva miliona ljudi evakuisano u Kini zbog supertajfuna, na Tajvanu najmanje 15 poginulih
BBC News pre 35 minutajoš 21 povezana

Dronovima gađan brod sa aktivistima i humanitarnom pomoći za Gazu: Jeziv napad u blizini Krita (Video)
Mondo pre 2 satajoš 5 povezanih

Uživajte još malo u suncu, danas stiže naoblačenje – RHMZ objavio kad kreću pljuskovi, a od sutra na snazi i meteoalarm
Nova pre 2 satajoš 23 povezane