Povezane vesti
Tramp preti ratom: Ne isključujem vojnu akciju protiv Irana! Oni su bili teroristička nacija broj 1, a verovatno su i sada
Kurir 05.06.2019
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da iako je spreman da sedne za pregovarački sto sa iranskim kolegom Hasanom Rohanijem, ne isključuje vojnu akciju protiv Teherana. "Iran je mesto koje je bilo krajnje neprijateljsko kada sam postao predsednik… »
Tramp o tenzijama sa iranom: Spreman sam za razgovore, ali postoji mogućnost intervencije
Blic 05.06.2019
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je spreman na razgovore sa iranskim predsednikom Hasanom Rohanijem, ali da uvijek postoji šansa za američku vojnu intervenciju protiv Islamske Republike. - Kada sam stupio na dužnost predsjednika, Iran… »
Vesti dana »

(Video) Rusija u plamenu! Odjekuju eksplozije, otkazani letovi, isplivali prvi snimci: Ukrajinci dronovima udarili u srce Putinove ratne mašinerije
Blic pre 24 minutajoš 24 povezane

"Da je Amerika slaba, Rusija bi napala Aljasku": Kličko o teritoriji koja je nekada pripadala Moskvi: "Putin želi da vrati točak istorije"
Blic pre 49 minutajoš 15 povezanih

Jokićeva magija zapalila društvene mreže! Ljudi masovno dele spektakularan potez neponovljivog Srbina - Ovo nije košarka, ovo je umetnost!
Kurir pre 39 minutajoš 9 povezanih

Pojačan intenzitet saobraćaja u smeru ka Hrvatskoj, Mađarskoj i Severnoj Makedoniji i iz pravca Bugarske
RTS pre 3 satajoš 7 povezanih