Povezane vesti
Aleksandra Prijović: Filip može da me vara samo dok spavam
Tračara 05.06.2019
Pevačica Aleksandra Živojinović, nekada Prijović, gostovala je u emisiji AmiG show, gde je odgovarala na različita pitanja iz svog života. Ognjen Amidžić dotakao se pisanja pojedinih medija, u kojem je pokrenuta priča da je Filip Živojinović navodno… »
"Svesna sam za koga sam se udala"
Mondo 05.06.2019
Pevačica o tračevima da je muž vara. Pevačica Aleksandra Prijović gostovala je u emisiji "AmiG Show" kod voditelja Ognjena Amidžića, kada ju je pitao kako komentariše navode tabloida da ju je muž Filip Živojinović prevario. "Ne kontrolišem ga stvarno, a… »
JEDINO KAD JE MOGUĆE DA ME VARA… Aleksandra Prijović progovorila o glasinama da joj je Filip NEVERAN, pa priznala da ga ovako…
Svet & Skandal 05.06.2019
Popularna pevačica Aleksandra Prijović gostujući u emisiji ”Amidži šou” govorila je o spekulacijama da je suprug Filip Živojinović vara. Ona je tom prilikom priznala da ima šifru od njegovog mobilnog telefona, ali i da je sigurna da joj je Filip veran… »
Vesti dana »
Rast cena nafte zbog tenzija između SAD i Irana i nove cene goriva u Srbiji
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 41 povezana
MOL Grupa ostvarila dobit i potvrdila nameru kupovine NIS uprkos izazovima u snabdevanju i geopolitičkim tenzijama
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 23 povezane
(Foto) Izašle prve fotografije talačke krize u nemačkoj banci Ulica zatvorena, blindirano vozilo se jutros parkiralo ispred filijale
Dnevnik pre 59 minutajoš 23 povezane
Ostavka selektora, pobuna igrača, Vaterpolo savez Srbije: 'Političke igre'
BBC News pre 10 minutajoš 58 povezanih
Stiže potop! Kiša već pada u ovom delu Srbije: Evo kada pljuskovi sa grmljavinom očekuju i ostale gradove
Telegraf pre 3 satajoš 26 povezanih