Povezane vesti
Aleksandra Prijović: Filip može da me vara samo dok spavam
Tračara 05.06.2019
Pevačica Aleksandra Živojinović, nekada Prijović, gostovala je u emisiji AmiG show, gde je odgovarala na različita pitanja iz svog života. Ognjen Amidžić dotakao se pisanja pojedinih medija, u kojem je pokrenuta priča da je Filip Živojinović navodno… »
"Svesna sam za koga sam se udala"
Mondo 05.06.2019
Pevačica o tračevima da je muž vara. Pevačica Aleksandra Prijović gostovala je u emisiji "AmiG Show" kod voditelja Ognjena Amidžića, kada ju je pitao kako komentariše navode tabloida da ju je muž Filip Živojinović prevario. "Ne kontrolišem ga stvarno, a… »
JEDINO KAD JE MOGUĆE DA ME VARA… Aleksandra Prijović progovorila o glasinama da joj je Filip NEVERAN, pa priznala da ga ovako…
Svet & Skandal 05.06.2019
Popularna pevačica Aleksandra Prijović gostujući u emisiji ”Amidži šou” govorila je o spekulacijama da je suprug Filip Živojinović vara. Ona je tom prilikom priznala da ima šifru od njegovog mobilnog telefona, ali i da je sigurna da joj je Filip veran… »
Vesti dana »

Počeo istorijski sastanak Trampa i Putina: Rukovanje na pisti, pa pregovori o Ukrajini
Danas pre 3 satajoš 10 povezanih

Obraćaju se Tramp i Putin Ruski predsednik ovom rečenicom otvorio konferenciju
Alo pre 1 satjoš 10 povezanih

Putin i Tramp nastavili razgovore nakon prve, dvoipočasovne runde pregovora
Beta pre 2 satajoš 9 povezanih

„Koga čuvate“ i „idite na Kosovo“ – parole su demonstranata policiji ispred sedišta leskovačkih naprednjaka
Jugmedia pre 2 satajoš 4 povezane