Povezane vesti
Aleksandra Prijović: Filip može da me vara samo dok spavam
Tračara 05.06.2019
Pevačica Aleksandra Živojinović, nekada Prijović, gostovala je u emisiji AmiG show, gde je odgovarala na različita pitanja iz svog života. Ognjen Amidžić dotakao se pisanja pojedinih medija, u kojem je pokrenuta priča da je Filip Živojinović… »
"Svesna sam za koga sam se udala"
Mondo 05.06.2019
Pevačica o tračevima da je muž vara. Pevačica Aleksandra Prijović gostovala je u emisiji "AmiG Show" kod voditelja Ognjena Amidžića, kada ju je pitao kako komentariše navode tabloida da ju je muž Filip Živojinović prevario. "Ne kontrolišem ga… »
JEDINO KAD JE MOGUĆE DA ME VARA… Aleksandra Prijović progovorila o glasinama da joj je Filip NEVERAN, pa priznala da ga…
Svet & Skandal 05.06.2019
Popularna pevačica Aleksandra Prijović gostujući u emisiji ”Amidži šou” govorila je o spekulacijama da je suprug Filip Živojinović vara. Ona je tom prilikom priznala da ima šifru od njegovog mobilnog telefona, ali i da je sigurna da joj je… »
Vesti dana »
U Srbiji jutros izmeren: - 21 stepen! Vreme može da bude opasno, ovo su saveti "Batuta" za ponašanje tokom ekstremne hladnoće: Ove grupe su najugroženije
Blic pre 18 minutajoš 9 povezanih
Da se zna ko je gazda: Jokić očitao lekciju Vembanjami, i to kako... (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 10 povezanih
Austrijski kancelar podneo ostavku: Moguć povratak Sebastijana Kurca?
Blic pre 13 satijoš 3 povezane