Povezane vesti
Maradona: Mogu da treniram Junajted
Mozzart sport 05.06.2019
Ne baš biranim rečima o Polu Pogbi. Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona rekao je da može da bude uspešan trener Mančester junajteda, preneli su britanski mediji Junajted će sledeće sezone igrati u Ligi Evropa, posle samo dve pobede u… »
Maradona bi na klupu Junajteda: Mogu da im donesem trofeje
Večernje novosti 05.06.2019
Dugo je Mančester junajted bio moj omiljeni engleski klub. Bilo je mnogo velikih igrača i sjajnog tima kod Aleksa Fergusona - rekao je legendarni Argentinac. Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona rekao je da može da bude uspešan trener… »
Maradona bi da bude trener Mančester junajteda!
Mondo 05.06.2019
"Ja to mogu da uradim za njih", kazao je trener meksičkog drugoligaša Doradosa. Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona rekao je da može da bude uspešan menadžer Mančester junajteda, preneli su danas britanski mediji. Time je direktno "udario" na… »
Vesti dana »

Vidimo se 1. novembra u Novom Sadu: Studentima Luki Stevanoviću i Dimitriju Dimiću ukinut kućni pritvor i skinute nanogice
Danas pre 36 minutajoš 50 povezanih

Georgiev: Pevaće Vučić Ursuli - "I kad me svi zaborave, nemoj ti, ruku pruži mi"
N1 Info pre 1 satjoš 50 povezanih

Studenti Poljoprivrednog negiraju navode MUP-a: To nije nalog nijedne naše koleginice
Radio 021 pre 26 minutajoš 25 povezanih

Otkrivamo zbog čega se Mirka Vasiljević nije pojavila na saslušanju: Trebalo je da svedoči o slučaju muža Vujadina Savića i a.K.
Blic pre 6 minutajoš 42 povezane