Povezane vesti
Australijska policija upala u javni servis
RTS 05.06.2019
Policija je upala u sedište Australijskog javnog servisa, zbog tekstova o navodnom nedoličnom ponašanju australijskih snaga u Avganistanu. Službenici su došli u javni servis (ABC) sa nalozima za pretresanje dva novinara i urednika vesti, prenosi… »
Policija u kancelarijama državne televizije u Australiji
Dnevnik 05.06.2019
KANBERA: Australijska policija upala je u prostorije državne televizijske stanice Ej-Bi-Si (ABC) u predgrađu Sidneja u sklopu istrage o vesti objavljenoj 2017. godine na osnovu tajnih vojnih dokumenata u kojim se sugeriše da se protiv vojnih snaga te… »
Policija upala u prostorije ABC-ja, udruženja novinara osudila akciju
Danas 05.06.2019
Udruženja novinara i grupe za ljudska prava osudile su policijski pretres prostorija Australijske radiodifuzne korporacije (ABC) i jedne novinarke, a glavno udruženje novinara navelo je da te akcije predstavljaju „uznemirujući obrazac napada na… »
Policija upala u prostorije ABC-ja, udruženja novinara osudila akciju
N1 Info 05.06.2019
Udruženja novinara i grupe za ljudska prava osudile su policijski pretres prostorija Australijske radiodifuzne korporacije (ABC) i jedne novinarke, a glavno udruženje novinara navelo je da te akcije predstavljaju "uznemirujući obrazac napada na… »
Vesti dana »
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
GRADONAČELNIK GOJKOVIĆ: “NE POSTOJI OPASNOST OD ŠIRENJA POŽARA I NEMA POTREBE ZA ŠIRENJEM PANIKE”
Valjevska posla pre 3 satajoš 1 povezana
PREMIJER VUČEVIĆ NAJAVIO POVEĆANjE PLATA U PROSVETI: Do kraja 2025. rast od 31 odsto
Pirotske vesti pre 5 satijoš 1 povezana
Đoković o tome kako je otrovan u hotelu u Australiji 2022: „Otkrio sam u sebi visok nivo teških metala“
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Detalji užasa domu za stare u Leskovcu: "Povremeno se gurkali i igrali kao deca, ali ovaj put ga je jače odgurnuo"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana