Povezane vesti
Drama na hrvatskoj političkoj sceni: Svađa u stranci "Živi zid", Ivan Pernar poručio da napušta partiju?
Telegraf 05.06.2019
Pernar je ranije danas na konferenciji za novinare rekao da će i on napustiti Živi zid, ako Bunjac bue suspendovan. Poslanik hrvatske opozicione parlamentarne stranke Živi zid Ivan Pernar, nakon dve konferencije za novinare i više objava na Fejsbuku… »
Pernar prelomio, napušta Živi zid: Nadam se da ćete otvoriti oči i shvatiti kakvi su ljudi koji su me likvidirali iz…
Kurir 05.06.2019
Poslanik hrvatske opozicione parlamentarne stranke Živi zid, koja je bila u usponu, Ivan Pernar, posle dve konferencije za novinare i više objava na Fejsbuku praktično je potvrdio da ipak napušta stranku. "Dragi prijatelji, nakon današnjeg javnog… »
Raskol u hrvatskom živom zidu, Pernar u suzama: Napušta stranku ako se ovo nastavi! Za sve krivi jednu ženu! (video)
Kurir 05.06.2019
Ivan Pernar, hrvatski poslanik, oglasio se na Fejsbuku povodom turbulencija u njegovoj stranci Živi zid. Par sati nakon što je objavljeno da je njihov član Branimir Bunjac suspendovan Pernar je najavio još veće napetosti rekavši da se ne slaže sa… »
Vesti dana »
Poslanici skupštine Srbije danas počinju raspravu o predlogu budžeta za 2025.
Radio sto plus pre 36 minutajoš 12 povezanih
Vučić za BBC: Srbija vodi nezavisnu politiku, ponosan sam što sedim samo u srpskoj stolici
Euronews pre 35 minutajoš 4 povezane
Štrajk prosvetara se nastavlja danas u obrazovnim ustanovama pet školskih uprava
Beta pre 42 minutajoš 5 povezanih
Vučić na BBC! Ekskluzivni intervju predsednika Srbije: "Sedimo samo na srpskoj stolici i ponosan sam na to: Sami donosimo svoje odluke"
Kurir pre 5 satijoš 5 povezanih
(Mapa) RHMZ izdao upozorenje, stiže nam sneg: Evo kada će se u Srbiji ponovo zabeleti, sledi nam pravi rolerkoster
Blic pre 2 satajoš 5 povezanih