Povezane vesti
Šekspir festival od 27. juna do 3. jula u Čortanovcima i u Novom Sadu
Moj Novi Sad 05.06.2019
Povodom otvaranja Šestog Šekspir festivala, u sredu, 5. juna, u Čortanovcima, u Vili Stanković, održana je konferencija za medije. Novinarima su se obratili Nikita Milivojević, osnivač i direktor Šekspir festivala, Dragana Milošević, pokrajinski… »
Premijera predstave "Moj Šekspir" i neki od najznačajnijih regionalnih glumaca na 6. Šekspir festivalu
Telegraf 05.06.2019
UNIQA osiguranje ponovo uz dramski događaj sezone. Premijera predstave Moj šekspir prema konceptu Nikite Milivojevića koja će okupiti neka od najznačajnijih glumačkih imena bivše Jugoslavije, zatim bajkovita Bura maestralne Irine Bruk… »
Šekspir festival od 27. juna do 3. jula, gošća Irina Bruk
RTV 05.06.2019
ČORTANOVCI - Premijera performansa „Moj Šekspir" prema konceptu Nikite Milivojevića, bajkovita „Bura" Irine Bruk, ćerke slavnog Pitera Bruka, „Bogojavljenska noć" s glumcem i muzičarem Džordžom Megvajerom, samo je deo 6. Šekspir festivala… »
Vesti dana »
Tragedija u Leskovcu: Tinejdžera (16) pretukli vršnjaci, od zadobijenih povreda preminuo u bolnici
Euronews pre 1 satjoš 40 povezanih
Tragedija u Novom Sadu: Goranu Vesiću ukinut pritvor, uhapšeno trinaest osumnjičenih
BBC News pre 1 satjoš 34 povezane
Hezbolah: Branićemo se ako Izrael pokrene napade; Erdogan: Turska spremna da pomogne za primirje u Gazi
RTS pre 4 minutajoš 57 povezanih