Повезане вести

Вучић и Тачи о будућности дијалога на конференцији у Братислави

Вучић и Тачи о будућности дијалога на конференцији у Братислави

Слободна Европа 06.06.2019
Председници Србије и Косова Александар Вучић и Хашим Тачи бораве у Братислави на међународној конференцији коју организује “ГлобСец”. На “Братислава Форуму” ГлобСец-а, председник Тачи ће учествовати на панелу где ће се… »
Вучић најавио опште изборе за 2020, опозиција каже да се уплашио за легитимитет

Вучић најавио опште изборе за 2020, опозиција каже да се уплашио за легитимитет

Н1 Инфо 06.06.2019
Грађани ће на биралишта у марту или априлу следеће године, најавио је председник Александар Вучић. У исто време биће организовани избори на свим нивоима, осим председничких, што значи да ће након серије ванредних, наредно… »
Вучић упозорио да је Харадинај преварант: Покушаће да пређе Ангелу Меркел! Разочаран сам у ЕУ

Вучић упозорио да је Харадинај преварант: Покушаће да пређе Ангелу Меркел! Разочаран сам у ЕУ

Курир 06.06.2019
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је понашање Србије увек конструктивно и да жели да разговара о компромисном решењу косовског проблема. "Али како да разговарамо о решавању проблема када чујете да они желе… »
Вучић у Братислави: Са Тачијем се тамо нећу састајати, али тамо одлазим са осмехом! Председник на панелу о дијалогу Београда и…

Вучић у Братислави: Са Тачијем се тамо нећу састајати, али тамо одлазим са осмехом! Председник на панелу о дијалогу Београда и…

Курир 06.06.2019
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић учествоваће на међународној конференцији "ГлобСеЦ" која данас почиње у Братислави и траје до суботе, 8. јуна. Вучић је гостујући јутрос на ТВ Прва рекао да га у Братислави очекују и… »
Вучић: Разграничење је апсолутно најздравије за Србију и Србе

Вучић: Разграничење је апсолутно најздравије за Србију и Србе

Н1 Инфо 06.06.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће у Братислави, на међународној конференцији у организацији ГлобСец, рећи истину и да је потребно да Америка приволи Приштину да укине таксе на српску робу. Он је за ТВ Прва… »
Председник: Избори у марту или априлу следеће године; Не занима ме ко ће да ми "забије нож у леђа"

Председник: Избори у марту или априлу следеће године; Не занима ме ко ће да ми "забије нож у леђа"

Вечерње новости 06.06.2019
Упитан да ли ће уз изборе бити одржан и референдум, председник је одговрио да уколико би имао шта да понуди грађанима он би то радо учинио, али, додао је, није тако. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће… »
Вучић: Ја сам за разграничење на Косову

Вучић: Ја сам за разграничење на Косову

Слободна Европа 06.06.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да се залаже за разграничење на Косову оценивши да је то "апсолутно најздравије за Србију и Србе". Он је за телевизију Прва рекао и да ће референдум на ту тему бити расписан… »
ВУЧИЋ: Избори на свим нивоима на пролеће идуће године

ВУЧИЋ: Избори на свим нивоима на пролеће идуће године

Мој Нови Сад 06.06.2019
Парламентарни, покрајински и локални избори биће одржани следеће године на пролеће, у марту или априлу, каже председник Србије Александар Вучић. Гостујући на ТВ Прва, Вучић је истакао да ће избори бити редовни. Упитан да ли ће уз… »
Сазнајемо: Вучић и Тачи сутра у Братислави Сусрет на панелу о будућности Косову, Вучић на маргинама и са Рикером

Сазнајемо: Вучић и Тачи сутра у Братислави Сусрет на панелу о будућности Косову, Вучић на маргинама и са Рикером

Блиц 06.06.2019
Председник Србије Александар Вучић учестоваће сутра на политичко-безбедносном форуму ГЛОБСЕЦ у Братислави, а међу учесницима форма наћи ће се и председник привремених Косовских институција Хашим Тачи. Вучић ће сутра учествовати… »
Вучић о Косову: Разграничење најздравија опција, али грађани су били против тога и ја сам то разумео

Вучић о Косову: Разграничење најздравија опција, али грађани су били против тога и ја сам то разумео

Блиц 06.06.2019
Председник Србије Алерксандар Вучић најавио је да ће сутра у Братислави, на конференцији "„Глобсец"“ говорити истину о стању на Косову и Метохији и од Американаца тражити помоћ да Приштина укине таксе. Гостујући у јутарњем… »
РТС: Вучић и Тачи у петак на панелу о будућности дијалога у Братислави

РТС: Вучић и Тачи у петак на панелу о будућности дијалога у Братислави

Н1 Инфо 06.06.2019
Председник Србије Александар Вучић учествоваће сутра на међународној конференцији у Братислави на панелу о будућности дијалога Београда и Приштине, пренела је Радио-телевизија Србије (РТС). По наводима РТС-а, скупу ће… »
Вучић уживо у јутарњем: Избори ће бити у марту или априлу! Од америке ћу тражити помоћ за укидање такси

Вучић уживо у јутарњем: Избори ће бити у марту или априлу! Од америке ћу тражити помоћ за укидање такси

Курир 06.06.2019
Желимо да разговарамо о решавању проблема, али како да разговарамо о томе када се спомиње стварање велике Албаније, када Хашим Тачи каже да неће да дозволи формирање заједнице српских општина, каже председник Србије… »
Вучић и Тачи данас у Братислави о будућности дијалога са Приштином

Вучић и Тачи данас у Братислави о будућности дијалога са Приштином

Данас 06.06.2019
Председник Србије Александар Вучић учествоваће данас на међународној конференцији у Братислави на панелу о будућности дијалога Београда и Приштине, пренела је данас Радио-телевизија Србије (РТС). По наводима РТС-а, скупу ће… »
"Новости" сазнају: Вучића очекује мучан разговор с Тачијем

"Новости" сазнају: Вучића очекује мучан разговор с Тачијем

Вечерње новости 06.06.2019
Председник у петак у Словачкој на политичко-безбедносном форуму. Шеф државе брани став да договор око формирања ЗСО не сме да се пренебрегне. ПРВИ човек Србије Александар Вучић и председник привремених институција у Приштини… »

Вести дана »