Повезане вести
Вучић и Тачи о будућности дијалога на конференцији у Братислави
Слободна Европа 06.06.2019
Председници Србије и Косова Александар Вучић и Хашим Тачи бораве у Братислави на међународној конференцији коју организује “ГлобСец”. На “Братислава Форуму” ГлобСец-а, председник Тачи ће учествовати на панелу где ће се… »
Вучић најавио опште изборе за 2020, опозиција каже да се уплашио за легитимитет
Н1 Инфо 06.06.2019
Грађани ће на биралишта у марту или априлу следеће године, најавио је председник Александар Вучић. У исто време биће организовани избори на свим нивоима, осим председничких, што значи да ће након серије ванредних, наредно… »
Вучић упозорио да је Харадинај преварант: Покушаће да пређе Ангелу Меркел! Разочаран сам у ЕУ
Курир 06.06.2019
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је понашање Србије увек конструктивно и да жели да разговара о компромисном решењу косовског проблема. "Али како да разговарамо о решавању проблема када чујете да они желе… »
Вучић у Братислави: Са Тачијем се тамо нећу састајати, али тамо одлазим са осмехом! Председник на панелу о дијалогу Београда и…
Курир 06.06.2019
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић учествоваће на међународној конференцији "ГлобСеЦ" која данас почиње у Братислави и траје до суботе, 8. јуна. Вучић је гостујући јутрос на ТВ Прва рекао да га у Братислави очекују и… »
Вучић: Разграничење је апсолутно најздравије за Србију и Србе
Н1 Инфо 06.06.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће у Братислави, на међународној конференцији у организацији ГлобСец, рећи истину и да је потребно да Америка приволи Приштину да укине таксе на српску робу. Он је за ТВ Прва… »
Председник: Избори у марту или априлу следеће године; Не занима ме ко ће да ми "забије нож у леђа"
Вечерње новости 06.06.2019
Упитан да ли ће уз изборе бити одржан и референдум, председник је одговрио да уколико би имао шта да понуди грађанима он би то радо учинио, али, додао је, није тако. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће… »
Вучић: Ја сам за разграничење на Косову
Слободна Европа 06.06.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да се залаже за разграничење на Косову оценивши да је то "апсолутно најздравије за Србију и Србе". Он је за телевизију Прва рекао и да ће референдум на ту тему бити расписан… »
ВУЧИЋ: Избори на свим нивоима на пролеће идуће године
Мој Нови Сад 06.06.2019
Парламентарни, покрајински и локални избори биће одржани следеће године на пролеће, у марту или априлу, каже председник Србије Александар Вучић. Гостујући на ТВ Прва, Вучић је истакао да ће избори бити редовни. Упитан да ли ће уз… »
Сазнајемо: Вучић и Тачи сутра у Братислави Сусрет на панелу о будућности Косову, Вучић на маргинама и са Рикером
Блиц 06.06.2019
Председник Србије Александар Вучић учестоваће сутра на политичко-безбедносном форуму ГЛОБСЕЦ у Братислави, а међу учесницима форма наћи ће се и председник привремених Косовских институција Хашим Тачи. Вучић ће сутра учествовати… »
Вучић о Косову: Разграничење најздравија опција, али грађани су били против тога и ја сам то разумео
Блиц 06.06.2019
Председник Србије Алерксандар Вучић најавио је да ће сутра у Братислави, на конференцији "Глобсец" говорити истину о стању на Косову и Метохији и од Американаца тражити помоћ да Приштина укине таксе. Гостујући у јутарњем… »
РТС: Вучић и Тачи у петак на панелу о будућности дијалога у Братислави
Н1 Инфо 06.06.2019
Председник Србије Александар Вучић учествоваће сутра на међународној конференцији у Братислави на панелу о будућности дијалога Београда и Приштине, пренела је Радио-телевизија Србије (РТС). По наводима РТС-а, скупу ће… »
Вучић уживо у јутарњем: Избори ће бити у марту или априлу! Од америке ћу тражити помоћ за укидање такси
Курир 06.06.2019
Желимо да разговарамо о решавању проблема, али како да разговарамо о томе када се спомиње стварање велике Албаније, када Хашим Тачи каже да неће да дозволи формирање заједнице српских општина, каже председник Србије… »
Вучић и Тачи данас у Братислави о будућности дијалога са Приштином
Данас 06.06.2019
Председник Србије Александар Вучић учествоваће данас на међународној конференцији у Братислави на панелу о будућности дијалога Београда и Приштине, пренела је данас Радио-телевизија Србије (РТС). По наводима РТС-а, скупу ће… »
"Новости" сазнају: Вучића очекује мучан разговор с Тачијем
Вечерње новости 06.06.2019
Председник у петак у Словачкој на политичко-безбедносном форуму. Шеф државе брани став да договор око формирања ЗСО не сме да се пренебрегне. ПРВИ човек Србије Александар Вучић и председник привремених институција у Приштини… »
Вести дана »

Само снажна војска гарант сигурности: Вучић најавио спектакуларни војни приказ 20. септембра
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана

Нато покреће мисију "Источна стража": Снажан одговор на улазак руских дронова у европски ваздушни простор
Блиц пре 6 сатијош 3 повезане