Povezane vesti

Video povrede, suze, tuča: Problemi Nejmara se ređaju kao na traci

Video povrede, suze, tuča: Problemi Nejmara se ređaju kao na traci

Večernje novosti 06.06.2019
Život jednog od najboljih fudbalera sveta se ovih dana pretvara u pakao. Muke kako na profesionalnom planu, tako i u privatnom životu. ŽIVOT jednog od najboljih fudbalera sveta, Nejmara, ovih dana se pretvara u pakao. Posle optužbi za silovanje, što… »
Pojavio se snimak, pogledajte kako izgleda zamka za Nejmara u hotelskoj sobi!

Pojavio se snimak, pogledajte kako izgleda zamka za Nejmara u hotelskoj sobi!

Sportske.net 06.06.2019
Brazilski medij je objavio snimak incidenta. Nahila Trinidade Mendeš i Nejmar su imali teški sukob. Manekenka i reprezentativac Brazila su se našli u hotelskoj sobi sami, kada je došlo do incidenta, tada ga je Nahila udarala i govorila: "Udariću te… »
"Udariću te, jer si me juče prebio": Skandalozan snimak iz hotelske sobe: Nejmar se potukao sa brazilskom manekenkom! /video/

"Udariću te, jer si me juče prebio": Skandalozan snimak iz hotelske sobe: Nejmar se potukao sa brazilskom manekenkom! /video/

Sportal blic 06.06.2019
Najskuplji fudbaler sveta Nejmar je usred optužbe za silovanje odigrao meč za brazilsku reprezentaciju i doživeo novu povredu, a sada se pojavio snimak iz hotelske sobe koji mu ne ide na ruku. Nakon što je rekao da je reč o iznudi, da ga manekenka… »
Nevoljama Nejmara nema kraja: Tuča Brazilca i manekenke u hotelskoj sobi (video)

Nevoljama Nejmara nema kraja: Tuča Brazilca i manekenke u hotelskoj sobi (video)

Večernje novosti 06.06.2019
Udariću te, znaš zašto. Jer si me juče prebio – vikala je devojka dok je udarala fudbalera, koji je pokušavao da se odbrani. Nema mira za Nejmara. Brazilski napadač će zbog povrede skočnog zgloba propustiti predstojeći Kup Amerike, a kako… »

Vesti dana »