Povezane vesti
NS: U stanu uzgajao marihuanu i držao oružje
Dnevnik 06.06.2019
NOVI SAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su Z. Đ. (1976), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje… »
FOTO: U iznajmljenom stanu uzgajao marihuanu i držao automatsku pušku i pištolj
Moj Novi Sad 06.06.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su Z. Đ. (1976), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i… »
Novosađanin u stanu uzgajao marihuanu i krio oružje
RTV 06.06.2019
NOVI SAD - Policija u Novom Sadu uhapsila je Z. Đ. (1976), zbog sumnje da je učinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija… »
FOTO: U stanu u Novom Sadu uzgajao marihuanu i držao oružje
Radio 021 06.06.2019
Novosadska policija uhapsila je Z. Đ. (43) zbog proizvodnje i trgovine drogom, kao i zbog držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija. Pretresom stana, u kome neprijavljeno boravi osumnjičeni, policija je pronašla kompletnu opremu za… »
Vesti dana »
Tenzije ispred suda u Novom Sadu: Guranje sa policijom, nekoliko opozicionara završilo na zemlji, protest završen posle skoro šest sati (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 183 povezane
"Naučio me kako da koristimo vaučere za domaće turiste": Vučić nakon sastanka sa Ficom: Imao sam izuzetnu čast da razgovaram sa jednim od najvećih svetskih lidera (foto)
Blic pre 28 minutajoš 46 povezanih
Ruski navodni napad ICBM-om na Dnjipro bila bi prva upotreba te rakete u historiji
Al Jazeera pre 28 minutajoš 42 povezane
Tragedija u Novom Sadu: Hapšenja zbog pada nadstrešnice i smrti 15 ljudi
BBC News pre 3 satajoš 32 povezane