Povezane vesti

Ana Nikolić progovorila o razvodu! Surovo o bivšem suprugu rasti, ali i problemima: Mislim da je to bio moj najbolji potez!

Ana Nikolić progovorila o razvodu! Surovo o bivšem suprugu rasti, ali i problemima: Mislim da je to bio moj najbolji potez!

Kurir 06.06.2019
Ana Nikolić rešila je da progovori o teškom periodu kroz koji je prošla, zbog razvoda sa Stefanovm Đurićem Rastom, sa kojim ima ćerku Taru. Pevačica je muku mučila i sa viškom kilograma, a sada priznaje da je smogla snage da krene dalje. "Teško… »
Ana Nikolić teško podnela razvod ali to je bio najbolji potez!

Ana Nikolić teško podnela razvod ali to je bio najbolji potez!

Svet plus 06.06.2019
Pevačica Ana Nikolić teško je podnela razvod od Raste ali to je ipak bio najbolji potez u tom trenutku. Ćerka Tara je otvorila novu dimenziju značenja reči ljubav! Ana Nikolić je nakon tri godine medijske pauze otvorila dušu i iznela nepoznate… »
"Teško sam podnela razvod": Ana Nikolić prvi put progovorila o najtežem periodu kroz koji je prošla

"Teško sam podnela razvod": Ana Nikolić prvi put progovorila o najtežem periodu kroz koji je prošla

Blic 06.06.2019
Ana Nikolić već duže vreme izbegava pojavljivanje u medijima, ali je sada, pred izlazak albuma rešila da progovori o onome što je najviše zanimalo javnost. Reč je upravo o razvodu kroz koji je prošla, a o kom nije želela da kaže ni reč… »
Ana Nikolić priznala: Teško sam podnela razvod

Ana Nikolić priznala: Teško sam podnela razvod

Tračara 06.06.2019
Pevačica Ana Nikolić skupila je hrabrost da nakon tri godine medijske pauze, stane pred kamere i progovori o razvodu sa reperom Stefanom Đurićem Rastom, sa kojim ima ćerku. “Teško sam podnela i trebalo mi je mnogo vremena da se sastavim i da… »
Ana Nikolić priznala: TEŠKO SAM PODNELA RAZVOD! Intervju koji će podići prašinu! (VIDEO)

Ana Nikolić priznala: TEŠKO SAM PODNELA RAZVOD! Intervju koji će podići prašinu! (VIDEO)

Svet & Skandal 06.06.2019
Ana Nikolić već dve godine unazad izbegava kamere, ali je, pred izlazak novog albuma, odlučila da se pojavi u Premijeri Vikend Specijal i ispriča svoju stranu priče o svim onim temama koje su intrigirale medije, a vezane su za njen život. – Tara… »

Vesti dana »