Povezane vesti
Ana Nikolić progovorila o razvodu! Surovo o bivšem suprugu rasti, ali i problemima: Mislim da je to bio moj najbolji potez!
Kurir 06.06.2019
Ana Nikolić rešila je da progovori o teškom periodu kroz koji je prošla, zbog razvoda sa Stefanovm Đurićem Rastom, sa kojim ima ćerku Taru. Pevačica je muku mučila i sa viškom kilograma, a sada priznaje da je smogla snage da krene dalje. "Teško… »
Ana Nikolić teško podnela razvod ali to je bio najbolji potez!
Svet plus 06.06.2019
Pevačica Ana Nikolić teško je podnela razvod od Raste ali to je ipak bio najbolji potez u tom trenutku. Ćerka Tara je otvorila novu dimenziju značenja reči ljubav! Ana Nikolić je nakon tri godine medijske pauze otvorila dušu i iznela nepoznate… »
"Teško sam podnela razvod": Ana Nikolić prvi put progovorila o najtežem periodu kroz koji je prošla
Blic 06.06.2019
Ana Nikolić već duže vreme izbegava pojavljivanje u medijima, ali je sada, pred izlazak albuma rešila da progovori o onome što je najviše zanimalo javnost. Reč je upravo o razvodu kroz koji je prošla, a o kom nije želela da kaže ni reč… »
Ana Nikolić priznala: Teško sam podnela razvod
Tračara 06.06.2019
Pevačica Ana Nikolić skupila je hrabrost da nakon tri godine medijske pauze, stane pred kamere i progovori o razvodu sa reperom Stefanom Đurićem Rastom, sa kojim ima ćerku. “Teško sam podnela i trebalo mi je mnogo vremena da se sastavim i da… »
Ana Nikolić priznala: TEŠKO SAM PODNELA RAZVOD! Intervju koji će podići prašinu! (VIDEO)
Svet & Skandal 06.06.2019
Ana Nikolić već dve godine unazad izbegava kamere, ali je, pred izlazak novog albuma, odlučila da se pojavi u Premijeri Vikend Specijal i ispriča svoju stranu priče o svim onim temama koje su intrigirale medije, a vezane su za njen život. – Tara… »
Vesti dana »
Inženjerska komora: Sud časti prikuplja dokumentaciju za utvrđivanje uzroka nesreće u Novom Sadu
Radio 021 pre 25 minutajoš 193 povezane
Rusija napala Ukrajinu najmoćnijim oružjem: Šta je interkontinentalna balistička raketa? FOTO/VIDEO
B92 pre 44 minutajoš 45 povezanih
Ušli smo u kuću u kojoj je uhapšen Alija Balijagić: Pogledajte u kakvom užasu se krio!
Telegraf pre 49 minutajoš 95 povezanih
Javno tužilaštvo za organizovani kriminal neće postupati u predmetu „nadstrešnica“
Danas pre 1 satjoš 41 povezana