Povezane vesti
Majka transvestita ubice ispričala detalje kobne noći: "Ušao je preko terase, bio je mokar, krvav i rekao je: 'mama, ja sam ga…
Blic 06.06.2019
“Kada je Goran došao kući nakon što je ubo nožem Marka bio je sav mokar. Na garderobi i patikama je imao malo krvi. Ja sam tu garderobu sutradan oprala”, rekla je na današnjem ročištu Dragica Abdulov, majka transrodne osobe Gorana Abudlova okrivljenog u… »
Saslušana majka transvestita ubice: Moj sin je došao kući krvav i rekao mi: "Mama,izbo sam Marka...Nisam hteo.."
Kurir 06.06.2019
Moj Goran je bio opsednut Markom jer ga je mnogo voleo. U prvo vreme je sve bilo u redu, a onda se Marko propio i počeo da zlostavlja, tuče i vređa mog sina. Zbog toga sam ga izbacila iz kuće, ali je Goran nastavio da ide kod njega u Zemun. Molila sam ga… »
Vesti dana »

Pritvor za 13 osumnjičenih u slučaju korupcije na rekonstrukciji pruge Novi Sad-Subotica
Naslovi.ai pre 2 satajoš 74 povezane

Masovno trovanje hranom, dvoje dece i dvoje odraslih hospitalizovano
Stav.life pre 1 satjoš 28 povezanih

"To su slike koje nikada ne blede": Potresna sećanja Srba prognanih u Oluji (Foto)
Mondo pre 4 satijoš 38 povezanih

(Video) Počelo snažno nevreme u Srbiji: Tuče jak grad, celo dvorište se zabelelo: Ovaj deo zemlje je prvi na udaru oluje
Blic pre 29 minutajoš 48 povezanih

Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije na kraju peta na EP u Beogradu
Morava info pre 1 satjoš 38 povezanih