Povezane vesti
Američki diplomata Kristofer Hil: Žao mi je što 2019. godine i dalje imamo pet članica EU koje još nisu priznale Kosovo
Kurir 06.06.2019
Priča o promeni granica je samo „simptom“ kosovskog problema, kaže Kristofer Hil, bivši američki specijalni izaslanik za Kosovo. On smatra da Evropa u ovom pitanju ne može računati na Trampovu administraciju. "Žao mi je što 2019. godine i dalje imamo pet… »
"Kucnuo je čas": Američki diplomata koji je 1999. Kosovom šetao bez pratnje i donosio prelomne odluke sada ima opomenu za sve…
Blic 06.06.2019
Priča o promeni granica je samo "simptom" kosovskog problema, kaže Kristofer Hil, bivši američki specijalni izaslanik za Kosovo. On smatra da Evropa u ovom pitanju ne može računati na Trampovu administraciju. - Žao mi je što 2019. godine i dalje imamo… »
Vesti dana »

"S mafijom se ne pregovara": Stranke i pokreti o Vučićevom pozivu na debatu
N1 Info pre 19 minutajoš 57 povezanih

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 49 povezanih

(Mapa) "pratite hitna upozorenja": Danas pljuskovi, grad i olujni vetar, RHMZ se oglasio rano jutros: Jako nevreme će se sručiti na ove delove Srbije!
Blic pre 9 minutajoš 60 povezanih

Agencija za energetiku: Crvena zona za potrošenu struju biće smanjena sa 1.600 kWh na 1.200 kWh
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih

Selektor odabrao! Nikola Vučević predvodi Crnu Goru na Evrobasketu
Večernje novosti pre 39 minutajoš 24 povezane