Povezane vesti
Do juče nije htela ime da mu spomene, a sada promenila ploču: Ana Kokić nikad srećnija zbog Rađena, a ovo je razlog!
Kurir 06.06.2019
Ana Kokić i Nikola Rađen razveli su se posle 10 godina ljubavi, a pevačica nerado govori o svom bivšem suprugu. Međutim, tokom gostovanja u jednoj emisiji, atraktivna plavuša spomenula je svog supruga i to sa jako veselim prizvukom. - Jako sam… »
"Jako sam srećna": Ana Kokić sve iznenadila novim detaljima odnosa sa Nikolom Rađenom
Blic 06.06.2019
Pevačica Ana Kokić u januaru ove godine potpisala je papire za razvod od vaterpoliste Nikole Rađena, a sada je otkrila u kakvom su trenutno odnosu. Ana i Nikola, koji su tokom deset godina dugog braka dobili ćerke Ninu i Teu, u javnosti nisu želeli… »
Vesti dana »
Održan protest ispred zgrade MUP-a u Podgorici, građani traže ostavke ili smene odgovornih iz bezbednosnog sektora
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Krvavi pir trajao pola sata: Otkriveni jezivi detalji masakra na Cetinju: Ovaj čovek je sprečio Martinovića da ubije Mariju i njeno dete, seo sa ubicom u auto i spasao dva života (foto)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
"Moju žalost stavljam vam na dušu": Da li je Njegoševo prokletsvo sustiglo Cetinje jer njegova poslednja želja nije ispunjena? U dva masakra za dve godine, ubijeno 22 ljudi, zatrte cele porodice (video, foto)
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
‘Povratak iz mrtvih’: Oporavak pevačice kojoj je ljubomorni bivši pucao u glavu
Danas pre 8 satijoš 1 povezana