Povezane vesti
Krstajić nema dilemu: Znam tim već nedelju dana, Gaćinović sigurno igra
Mozzart sport 06.06.2019
Ne znamo ipak ko će u napad? (Od specijalnog izveštaja MOZZART Sporta iz Lavova) Jednu dilemu je rešio Mladen Krstajić. Nije hteo da otkrije da li će napad Srbije predvoditi Aleksandar Mitrović ili Luka Jović, ali je od 11 skrivenih karata jednu izvrnuo… »
Krstajić: Možda i Prijović zaigra?
N1 Info 06.06.2019
Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić održao je poslednju konferenciju za medije pred meč kvalifikacija za EURO 2020. protiv Ukrajine u gostima. Pitanje koje najviše zanima novinare je ko će od napadača početi utakmic Aleksandar Mitrović ili… »
Krstajić: Znam tim za Ukrajinu
Večernje novosti 06.06.2019
Ne znači da ćemo nešto menjati u našoj igri. Analizirali smo Ukrajinu, dobro smo se spremili, momci su prihvatili način rada i to mi daje nadu da očekujem dobru utakmicu - rekao je Krstajić. Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao… »
Mitrović ili Jović ili Mitrović i Jović
Mozzart sport 06.06.2019
Kakvu god odluku da donese, Mladen Krstajić ima 33 odsto šansi da bude u pravu i 66 odsto šansi da ne bude. (Od izveštača MOZZART Sporta iz Ukrajine) Da li će igrati Luka Jović u Lavovu? Danima se to pitanje provlačilo kroz fudbalsku čaršiju i pre nego… »
Vesti dana »
Tri godine od masakra u Ribnikaru, Malom Orašju i Duboni: Kako razgovarati sa decom o nasilju i strahu?
Euronews pre 42 minutajoš 73 povezane
SAD poručile da mogu da sprovode brodove kroz blokirani Ormuski moreuz
Serbian News Media pre 37 minutajoš 42 povezane
Kakvo će vreme biti za Đurđevdan? RHMZ se oglasio novom prognozom, evo kada se očekuje preokret
Mondo pre 2 satajoš 26 povezanih
Kruzer smrti pluta okeanom! Putnici zarobljeni sa nevidljivim ubicom: Tela se gomilaju, niko ne sme da se iskrca, a svi strahuju od najcrnjeg scenarija
Blic pre 2 satajoš 24 povezane
Potres u Vaterpolo savezu Srbije: Iznenadna ostavka selektora
BBC News pre 47 minutajoš 40 povezanih