Povezane vesti
Poslednje mučenje s kišom
Večernje novosti 07.06.2019
"Filip Šatrije" će sledeće godine dobiti pokretni krov. Ove godine kraj možda ne bude u nedelju. OD STALNOG DOPISNIKA "NOVOSTI": PARIZ KIŠA i loše vreme, valjda, ove godine poslednji put prave probleme organizatorima pariskog grend slema… »
Đoković i Tim nastavljaju u podne, nevreme pobedilo!
Mondo 07.06.2019
Drugo polufinale Rolan Garosa, između Novaka Đokovića i Dominika Tima, prekinuto zbog kiše i vetra pri rezultatu 1:1 u setovima i 3:1 za Austrijanca. Nastavak u subotu od 12 sati, definitivna je odluka organizatora. Novak Đoković i Dominik Tim… »
Prekid na rolan garosu: Kiša oterala Đokovića i Tima, evo kada bi mogao da bude nastavljen
Hot sport 07.06.2019
Meč između Novaka Đokovića i Dominika Tima ponovo je prekinut zbog kiše. Nakon pauze u drugom setu, koja je više prijala Novaku Đokoviću pa je sjajno zaigrao po povratku na teren i stigao do 1:1 u setovima, kiša je ponovo naterala igrače da odu… »
PONOVO PREKINUT meč! Nemogući vremenski uslovi još jednom naterali Đokovića i Tima da se vrate u svlačionicu!
Sportal blic 07.06.2019
Novak Đoković igra polufinale Rolan Garosa protiv Dominika Tima iz Austrije, a mesto u borbi za pehar već je obezbedio Rafael Nadal koji je sa 3:0 u setovima eliminisao Federera. Sva dešavanja sa ovog meča možete da pratite uživo uz Blicsport.rs… »
Peščana oluja: Pogledajte u kakvim uslovima igra Novak, nije ni čudo što je vodio raspravu sa sudijom /video/
Sportal blic 07.06.2019
Novak Đoković igra u polufinalu Rolan Garosa sa Dominikom Timom, a u prvom setu tog duela zabeležena je neverovatna scena. Ne samo da je oblačno, da vetar neprestano duva, već to ozbiljno utiče na igru. Naime, u jednom momentu je vetar toliko… »
Velika trojka u polufinalu: Ima li Tim šansi?
N1 Info 07.06.2019
Veliki izazov je pred Dominikom Timom na Rolan Garosu. Austrijanca u polufinalu čeka najbolji teniser sveta Novak Đoković, dok bi se u mogućem finalu sastao sa Rafaelom Nadalom ili Rodžerom Federerom. Tim je četvrtu godinu zaredom među četvoricom… »
Đoković raspoložen pred okršaj sa Timom: O muzičarima, pletenju, donacijama...
Večernje novosti 06.06.2019
Moja majka voli da plete, pa je za decu isplela "popke", kape i šaleve. Sad je tu strast prenela na moju suprugu, pa sam i ja malo krenuo. Dobro je za živce - priča Novak. OD STALNOG DOPISNIKA "NOVOSTI": PARIZ Pokazao je Novak Đoković svoju moć… »
“Novak igra najbolji tenis u životu!” Austrijanac hrabri sam sebe pred meč sa Đokovićem u polufinalu Rolan Garosa
Sportal blic 06.06.2019
Austrijanac Dominik Tim, naredni protivnik Novaka Đokovića na Rolan Garosu, četvrti put zaredom igraće u polufinalu turnira u francuskoj prestonici. Četvrti nosilac turnira je bez većih problema izvadio novu vizu za polufinale pobedom nad Rusom… »
Vesti dana »

Ovog datuma stiže drastična promena vremena: Biće grmljavinskih pljuskova, a ovaj deo Srbije će zavejati: Čeka nas i nešto što dugo nismo imali
Blic pre 3 satajoš 10 povezanih

Eksplozija u Višnjičkoj ulici: Povređene 2 osobe, muškarcu ispečeno pola tela
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih

Rumunskom kandidatu za predsednika Kalinu Đorđeskuu zabranjeno učešće na ponovljenim izborima
BBC News pre 37 minutajoš 7 povezanih

Evropa znatno povećala uvoz oružja u posljednje četiri godine
Al Jazeera pre 49 minutajoš 1 povezana

„Ukrajina možda neće preživeti rat“: Tramp ponovo osuo paljbu po Zelenskom, spomenuo i Rusiju
Nova pre 55 minutajoš 5 povezanih