Povezane vesti

Čumetova žena pred sudom, iznela šok tvrdnje: Ja ne lažem, moj muž je ubica!

Čumetova žena pred sudom, iznela šok tvrdnje: Ja ne lažem, moj muž je ubica!

Kurir 07.06.2019
Ivana Buha izjavila da će se na suđenju zbog optužbi da je lažno svedočila protiv svog supruga Ljubiše Buhe braniti sama i bez pomoći advokata. Ivana Buha, koja je optužena za lažno davanje iskaza na suđenju svom suprugu Ljubiši Buhi Čumetu… »
Buhina žena negirala lažno svedočenje, brani se sama

Buhina žena negirala lažno svedočenje, brani se sama

Večernje novosti 07.06.2019
Postupak pred Prvim sudom u Beogradu protiv Ivane Tulović. Tužilaštvo tvrdi da je optužena prilikom odgovaranja slagala. IVANA Tulović, bivša supruga svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta, negirala je u petak pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu… »
Buhina žena negirala lažno svedočenje

Buhina žena negirala lažno svedočenje

Mondo 07.06.2019
U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas je na početku suđenja Ivana Buha negirala da je lažno svedočila na suđenju suprugu Ljubiši Buhi pred Trećim osnovnim sudom. Takođe je obavestila sud da neće angažovati advokata, što u ovom slučaju nije… »
Nastavak surčinske sapunice! Ivana Buha pred sudom: Čumetova bivša žena neće advokata i prisustvo javnosti! Braniću se…

Nastavak surčinske sapunice! Ivana Buha pred sudom: Čumetova bivša žena neće advokata i prisustvo javnosti! Braniću se…

Kurir 07.06.2019
U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas bi trebalo da otpočne suđenje Ivani Tulović Buhi, bivšoj supruzi prvog svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta, koja je optužena da je tokom suđenja zbog krađe "ferarija" davala lažni iskaz pred sudom… »

Vesti dana »