Povezane vesti
Vučić: Nisam naivan, zapadne zemlje imaju snagu da ubede Haradinaja za takse
N1 Info 07.06.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da zapadne zemlje znaju da je neophodno da Priština ukine takse kako bi se nastavio dijalog i da "nije naivan da veruje da nemaju snagu da ubede premijera Kosova Ramuša Haradinaja da to uradi". "Ja sam ukazao… »
Vučić: Nisam naivan da verujem da zapadne zemlje nemaju snagu da ubede Haradinaja da ukine takse
Beta video 07.06.2019
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da zapadne zemlje znaju da je neophodno da Priština ukine takse kako bi se nastavio dijalog, i da ``nije naivan da veruje da nemaju snagu da ubede premijera Kosova Ramuša Haradinaja da to… »
Vučić: Nisam naivan da verujem da zapadne zemlje nemaju snagu da ubede Haradinaja da ukine takse
Kurir 07.06.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da zapadne zemlje znaju da je neophodno da Priština ukine takse kako bi se nastavio dijalog. "Ja sam ukazao da je neophodno da ukinu takse, sve ostalo je stvar razgovora. Oni to znaju i nisam naivan da… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Do kraja sedmice rafinerija u Pančevu će početi da radi
Beta pre 4 satijoš 62 povezane
CEPRIS i druge organizacije se obratile UN zbog izmene pravosudnih zakona
Beta pre 4 satijoš 32 povezane
"Linkoln" plovi ka Persijskom zalivu, iranske snage u najvišem stepenu pripravnosti
RTS pre 41 minutajoš 37 povezanih
Evo gde su sve super radari postavljeni u Srbiji! Detektuju prekršaje automatski, sve živo snimaju!
Dnevnik pre 11 minutajoš 8 povezanih
Senat odbio prigovor Jelene Kleut, profesorka ostaje bez posla
Insajder pre 15 minutajoš 23 povezane