Povezane vesti

On joj je sestrić? Zorica Marković otkrila da je u srodstvu sa učesnikom Zadruge i ostavila sve u šoku (video)

On joj je sestrić? Zorica Marković otkrila da je u srodstvu sa učesnikom Zadruge i ostavila sve u šoku (video)

Blic 07.06.2019
Zorica Marković svima je otkrila da je u krvnom srodstvu sa jednim od učesnika rijalitija, dok je ovo i te kako iznenadilo mnoge u rijalitiju. U pitanju je Crnogorac Marko Marković, koji je trenutno u ljubavi sa Stanijom Dobrojević u "Zadruzi", a… »
Ruka mu skliznula na stanijinu pozadinu: Marko se baš opustio pored starlete, a ovako je ona reagovala! (video)

Ruka mu skliznula na stanijinu pozadinu: Marko se baš opustio pored starlete, a ovako je ona reagovala! (video)

Kurir 07.06.2019
Stanija Dobrojević oprostila je Marku Markoviću zbog toga što je flertovao sa drugim ženama, a on je iskoristio trenutak da starletu uhvati za zadnjicu. Njih dvoje su se pred svima grlili, a Marko je u jednom trenutku spustio ruku dole. Crnogorac je… »
Ja sam njegova strina: Zorica Marković otkrila koji učesnik rijalitija joj je rod, on se postideo! (video)

Ja sam njegova strina: Zorica Marković otkrila koji učesnik rijalitija joj je rod, on se postideo! (video)

Kurir 07.06.2019
Zorica Marković svima je otkrila da je u krvnom srodstvu sa jednim od učesnika rijalitija. U pitanju je Crnogorac Marko Marković, koji je trenutno u ljubavi sa Stanijom Dobrojević, a ona je objasnila kako. "Neću vam otkriti krvno srodstvo, ali blizu… »

Vesti dana »