Povezane vesti
On joj je sestrić? Zorica Marković otkrila da je u srodstvu sa učesnikom Zadruge i ostavila sve u šoku (video)
Blic 07.06.2019
Zorica Marković svima je otkrila da je u krvnom srodstvu sa jednim od učesnika rijalitija, dok je ovo i te kako iznenadilo mnoge u rijalitiju. U pitanju je Crnogorac Marko Marković, koji je trenutno u ljubavi sa Stanijom Dobrojević u "Zadruzi", a Zorica… »
Ruka mu skliznula na stanijinu pozadinu: Marko se baš opustio pored starlete, a ovako je ona reagovala! (video)
Kurir 07.06.2019
Stanija Dobrojević oprostila je Marku Markoviću zbog toga što je flertovao sa drugim ženama, a on je iskoristio trenutak da starletu uhvati za zadnjicu. Njih dvoje su se pred svima grlili, a Marko je u jednom trenutku spustio ruku dole. Crnogorac je… »
Ja sam njegova strina: Zorica Marković otkrila koji učesnik rijalitija joj je rod, on se postideo! (video)
Kurir 07.06.2019
Zorica Marković svima je otkrila da je u krvnom srodstvu sa jednim od učesnika rijalitija. U pitanju je Crnogorac Marko Marković, koji je trenutno u ljubavi sa Stanijom Dobrojević, a ona je objasnila kako. "Neću vam otkriti krvno srodstvo, ali blizu smo… »
Vesti dana »

Stigla prva zvanična reakcija Moskve na samit na Aljasci: Kako je ocenjen sastanak Putina i Trampa
Nova pre 46 minutajoš 59 povezanih

Ušakov: Nije razmatran trilateralni sastanak Putina, Trampa i Zelenskog
Sputnik pre 11 minutajoš 18 povezanih

Zbog vrućina danas na snazi narandžasti i crveni meteoalarm
Moj Novi Sad pre 31 minutajoš 19 povezanih

Kad Srbija igra za titulu Eurobasketa? Kusturica "režira" zlato, a prenos samo na jednom mestu
Mondo pre 11 minutajoš 20 povezanih

"Putin 1 - Tramp 0" Nemci čupaju kose, Išinger ne može da sakrije bes zbog samita na Aljasci
Alo pre 31 minutajoš 14 povezanih