Povezane vesti
Branislav Trifunović: Vučić će morati da popusti, bes ljudi je preveliki
Danas 08.06.2019
Jedan od nekadašnjih organizatora protesta "Jedan od pet miliona" govori za Danas Na kamion bi me vratilo ono što se neće desiti, a to je da se ovi ljudi iz opozicije povuku i puste građane da napravimo neki odbor divnih pametnih ljudi koji se ne bave… »
Trifunović: I opozicija bi bila bolja vlast od ove vlasti
Radio 021 08.06.2019
Poznati glumac i jedan od nekadašnjih organizatora opozicionih protesta "Jedan od pet miliona" Branislav Trifunović kazao je u intervjuu za list Danas od subote da Srbija ima "najgoru vlast u istoriji" i da bi "čak opozicija, o kojoj ne mislim ništa… »
Branislav Trifunović: Najgora vlast u istoriji, čak bi i opozicija bila bolja
N1 Info 08.06.2019
Glumac i jedan od nekadašnjih organizatora opozicionih protesta "Jedan od pet miliona" Branislav Trifunović kazao je da Srbija ima "najgoru vlast u istoriji" i da bi "čak opozicija, o kojoj ne mislim ništa dobro," bila bolja vlast od aktuelne. Trufunović… »
Vesti dana »

Ponovo uhapšen tviteraš Marko M., poznatiji kao Kristal Met Dejmon
Radio 021 pre 2 satajoš 58 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih

"Ogroman potencijal srpske košarke!" Nenad Krstić o momcima koji su upravo postali šampioni Evrope
Večernje novosti pre 45 minutajoš 32 povezane

"Nastavićemo da ciljamo rusku ratnu ekonomiju" EU: iznela najnoviji plan da bi Putin prihvatio mir: "Biće predstavljen u septembru"
Blic pre 45 minutajoš 179 povezanih

FOTO Građani ispred suda: Podrška sugrađanima koji su optuženi za napad na Kobre
Radio 021 pre 10 minutajoš 14 povezanih