Povezane vesti
Branislav Trifunović: Vučić će morati da popusti, bes ljudi je preveliki
Danas 08.06.2019
Jedan od nekadašnjih organizatora protesta "Jedan od pet miliona" govori za Danas Na kamion bi me vratilo ono što se neće desiti, a to je da se ovi ljudi iz opozicije povuku i puste građane da napravimo neki odbor divnih pametnih ljudi koji se ne bave… »
Trifunović: I opozicija bi bila bolja vlast od ove vlasti
Radio 021 08.06.2019
Poznati glumac i jedan od nekadašnjih organizatora opozicionih protesta "Jedan od pet miliona" Branislav Trifunović kazao je u intervjuu za list Danas od subote da Srbija ima "najgoru vlast u istoriji" i da bi "čak opozicija, o kojoj ne mislim ništa… »
Branislav Trifunović: Najgora vlast u istoriji, čak bi i opozicija bila bolja
N1 Info 08.06.2019
Glumac i jedan od nekadašnjih organizatora opozicionih protesta "Jedan od pet miliona" Branislav Trifunović kazao je da Srbija ima "najgoru vlast u istoriji" i da bi "čak opozicija, o kojoj ne mislim ništa dobro," bila bolja vlast od aktuelne. Trufunović… »
Vesti dana »
Poslanici usvojili zaključak o izveštaju Evropske komisije o Srbiji i druge tačke dnevnog reda
Nova pre 53 minutajoš 40 povezanih
Rok za podnošenje zahteva za refakciju goriva kupljenog u 2024. ističe 31. decembra
RTV pre 53 minutajoš 27 povezanih
BIRN: Kako su revolveri sa policijskim oznakama iz Srbije završili u rukama američkih prodavaca oružja?
N1 Info pre 6 satijoš 11 povezanih
Penjaroja povukao prvi potez otkako je postao trener Partizana! Odmah je obavio sastanak sa jednim košarkašem! Sat vremena su razgovarali...
Kurir pre 43 minutajoš 54 povezane
Vremenska prognoza za Srbiju: Pretežno sunčano, večernje naoblačenje i snežne padavine u planinskim predelima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 33 povezane