Повезане вести
Фотографије брутално пребијене српске манекенке: Турчин који ју је злостављао још није ухваћен (фото)
Телеграф 08.06.2019
Турски медији објавили су фотографије на којима се види да је манекенка има модрице по целом телу. Српска манекенка Тања Ђукић претучена је у Турској. Њу је, како тврди, истукао момак познат само као Т. са којим је живела у… »
Исповест макененке коју је дечко Турчин сатима мучио: Молила сам га да ме убије или да престане
Блиц 08.06.2019
Турски држављанин, чији идентитет није саопштен, брутално је претукао своју девојку Тању Ђукић, фото-модела из Србије, која последњих неколико година ради у Турској као манекенка. Тању је Турчин са којим је била у вези… »
Турчин брутално претукао нашу манекенку: Пала сам у несвест од удараца, наставио је (фото)
Вечерње новости 08.06.2019
Лепотицу из Србије, која ради као фото-модел у Истанбулу претукао њен дечко турски држављанин. Турски и домаћи медији преносе да је српску манекенку Тању Ђукић зверски претукао Турчин Чагри Тортоп са којим је две године у… »
Вести дана »

Жандармерија потиснула демонстранте испред просторија СНС: Разишле се групе грађана и присталица напредњака на Новом Београду:(фото/видео)
Блиц пре 43 минутајош 1 повезана

Приближава се Трампов рок, хоће ли притисак променити ток рата у Украјини?
Данас пре 6 сатијош 2 повезане

Тешка несрећа код Шибеника: Једна особа погинула када је камион прешао у супротну траку и ударио у аутомобил
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане