Povezane vesti

Fotografije brutalno prebijene srpske manekenke: Turčin koji ju je zlostavljao još nije uhvaćen (foto)

Fotografije brutalno prebijene srpske manekenke: Turčin koji ju je zlostavljao još nije uhvaćen (foto)

Telegraf 08.06.2019
Turski mediji objavili su fotografije na kojima se vidi da je manekenka ima modrice po celom telu. Srpska manekenka Tanja Đukić pretučena je u Turskoj. Nju je, kako tvrdi, istukao momak poznat samo kao T. sa kojim je živela u Ortokoju u Istanbulu dve… »
Ispovest makenenke koju je dečko Turčin satima mučio: Molila sam ga da me ubije ili da prestane

Ispovest makenenke koju je dečko Turčin satima mučio: Molila sam ga da me ubije ili da prestane

Blic 08.06.2019
Turski državljanin, čiji identitet nije saopšten, brutalno je pretukao svoju devojku Tanju Đukić, foto-modela iz Srbije, koja poslednjih nekoliko godina radi u Turskoj kao manekenka. Tanju je Turčin sa kojim je bila u vezi pretukao u njihovom… »
Turčin brutalno pretukao našu manekenku: Pala sam u nesvest od udaraca, nastavio je (foto)

Turčin brutalno pretukao našu manekenku: Pala sam u nesvest od udaraca, nastavio je (foto)

Večernje novosti 08.06.2019
Lepoticu iz Srbije, koja radi kao foto-model u Istanbulu pretukao njen dečko turski državljanin. Turski i domaći mediji prenose da je srpsku manekenku Tanju Đukić zverski pretukao Turčin Čagri Tortop sa kojim je dve godine u emotivnoj vezi. Nad… »

Vesti dana »