Povezane vesti
Nisam ni slutila da ćerku grlim poslednji put: Molila sam Renatu (14) da ne ide na ekskurziju, ali na kraju sam popustila…
Kurir 08.06.2019
Dan pre odlaska na more Renata je bila jako uzbuđena. Sama je spremala svoje stvari. Ma, pet puta je pakovala kofer pa ga raspakivala jer nije znala šta sve da nosi. Na kraju je Iva zezala da je spakovala stvari za mesec dana, priča kroz suze Zorica… »
"Nisam slutila da je to poslednji put da grlim svoje dete": Potresne reči mame čija je ćerka poginula sa najboljom drugaricom…
Telegraf 08.06.2019
Devojčice su poginule kada je na njih naleteo kamion na odmorištu auto-puta između Novske i Okučana. - Sama je spremala svoje stvari. Ma, pet puta je pakovala kofer pa ga raspakivala jer nije znala šta sve da nosi. Na kraju je Iva zezala da je spakovala… »
Molila sam Renatu (14) da ne ide na ekskurziju, ali sam na kraju popustila: Zorica brišući suze ispričala kako joj je ćerka…
Alo 08.06.2019
Tuga! Dan pre odlaska na more Renata je bila jako uzbuđena. Sama je spremala svoje stvari. Ma, pet puta je pakovala kofer pa ga raspakivala jer nije znala šta sve da nosi. Na kraju je Iva zezala da je spakovala stvari za mesec dana, priča kroz suze… »
Vesti dana »

Prosečna plata u maju niža nego u aprilu, IT sektor i dalje najplaćeniji
Bloomberg Adria pre 4 minutajoš 27 povezanih

Rhmz se hitno oglasio usred noći! Upaljen sistem SMS poruka, u ovim delovima Srbije vreme vrlo opasno, izdato upozorenje i za Beograd: "Budite na oprezu"
Blic pre 38 minutajoš 71 povezana

Aleksej Urusov novi predsednik, Dragutin Matanović prvi potpredsednik Odbora direktora NIS
Naslovi.ai pre 3 satajoš 23 povezane

Pad cena goriva u Srbiji: Dizel i benzin jeftiniji od danas do 1. avgusta
OK radio pre 2 satajoš 35 povezanih

Francuska najavljuje priznanje Palestine, međunarodne reakcije podeljene
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 22 povezane