Povezane vesti
Nisam ni slutila da ćerku grlim poslednji put: Molila sam Renatu (14) da ne ide na ekskurziju, ali na kraju sam popustila…
Kurir 08.06.2019
Dan pre odlaska na more Renata je bila jako uzbuđena. Sama je spremala svoje stvari. Ma, pet puta je pakovala kofer pa ga raspakivala jer nije znala šta sve da nosi. Na kraju je Iva zezala da je spakovala stvari za mesec dana, priča kroz suze Zorica… »
"Nisam slutila da je to poslednji put da grlim svoje dete": Potresne reči mame čija je ćerka poginula sa najboljom…
Telegraf 08.06.2019
Devojčice su poginule kada je na njih naleteo kamion na odmorištu auto-puta između Novske i Okučana. - Sama je spremala svoje stvari. Ma, pet puta je pakovala kofer pa ga raspakivala jer nije znala šta sve da nosi. Na kraju je Iva zezala da je… »
Molila sam Renatu (14) da ne ide na ekskurziju, ali sam na kraju popustila: Zorica brišući suze ispričala kako joj je ćerka…
Alo 08.06.2019
Tuga! Dan pre odlaska na more Renata je bila jako uzbuđena. Sama je spremala svoje stvari. Ma, pet puta je pakovala kofer pa ga raspakivala jer nije znala šta sve da nosi. Na kraju je Iva zezala da je spakovala stvari za mesec dana, priča kroz suze… »
Vesti dana »

Navršava se 26 godina od NATO agresije na Jugoslaviju: Ubijeno 89 mališana
Telegraf pre 5 minutajoš 4 povezane

Napad na studente, uspon zlata i Trumpove carine- pet stvari za danas
Bloomberg Adria pre 31 minutajoš 3 povezane

Oglasila se majka poginulog pevača: Oprostila se od sina potresnim rečima, nižu se poruke saučešća
Mondo pre 3 minutajoš 5 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA Nova runda pregovora u Rijadu - SAD, Ukrajina i Rusija korak bliže mirnom rešenju
RTV pre 48 minutajoš 3 povezane