Повезане вести

Нисам ни слутила да ћерку грлим последњи пут: Молила сам Ренату (14) да не иде на екскурзију, али на крају сам попустила…

Нисам ни слутила да ћерку грлим последњи пут: Молила сам Ренату (14) да не иде на екскурзију, али на крају сам попустила…

Курир 08.06.2019
Дан пре одласка на море Рената је била јако узбуђена. Сама је спремала своје ствари. Ма, пет пута је паковала кофер па га распакивала јер није знала шта све да носи. На крају је Ива зезала да је спаковала ствари за месец дана… »
"Нисам слутила да је то последњи пут да грлим своје дете": Потресне речи маме чија је ћерка погинула са најбољом другарицом…

"Нисам слутила да је то последњи пут да грлим своје дете": Потресне речи маме чија је ћерка погинула са најбољом другарицом…

Телеграф 08.06.2019
Девојчице су погинуле када је на њих налетео камион на одморишту ауто-пута између Новске и Окучана. - Сама је спремала своје ствари. Ма, пет пута је паковала кофер па га распакивала јер није знала шта све да носи. На крају је… »
Молила сам Ренату (14) да не иде на екскурзију, али сам на крају попустила: Зорица бришући сузе испричала како јој је ћерка…

Молила сам Ренату (14) да не иде на екскурзију, али сам на крају попустила: Зорица бришући сузе испричала како јој је ћерка…

Ало 08.06.2019
Туга! Дан пре одласка на море Рената је била јако узбуђена. Сама је спремала своје ствари. Ма, пет пута је паковала кофер па га распакивала јер није знала шта све да носи. На крају је Ива зезала да је спаковала ствари за месец… »

Вести дана »