Povezane vesti
Zverski pretučena manekenka pobegla u Srbiju: Podnela prijavu protiv Turčina nasilika koji je tukao 7 sati, a sada strahuje…
Blic 09.06.2019
U Turskoj mi nije pružena apsolutno nikakva zaštita, Čagri Tortop čak nije ni priveden. Roditelji su došli po mene, podneli smo krivičnu prijavu i nalazim se u Srbiji. Ovim rečima javnosti se obratila Tanja Đukić (24) zverski pretučena manekenka… »
Potresna ispovest brutalno pretučene srpske manekenke: Pocepao mi je odeću koju sam nosila, a onda je krenuo da me tuče…
Kurir 09.06.2019
Tanja Đukić (24), koju je u Istanbulu zverski isprebijao momak Turčin, tvrdi da tamošnji istražni organi nisu ni pokušali da je zaštite od nasilnika, kog čak nisu ni priveli. Srpski top-model Tanja Đukić (24), koju je zverski pretukao dečko… »
Vesti dana »

Dani žalosti u Severnoj Makedoniji nakon tragedije u Kočanima, građani odaju poštu
RTS pre 11 minutajoš 36 povezanih

BLOG: Studenti u Novom Sadu blokirali Skupštinu grada, reagovala interventna policija
N1 Info pre 12 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 47 minutajoš 17 povezanih

Novosadski studenti blokirali Skupštinu grada, Žandarmerija razbila blokadu: Sednica zakazana za danas
Blic pre 47 minutajoš 8 povezanih

Nova vlada ili izbori: Skupština Srbije konstatuje ostavku, a onda počinju da teku rokovi: Na stolu su dve opcije
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih