Povezane vesti
Zverski pretučena manekenka pobegla u Srbiju: Podnela prijavu protiv Turčina nasilika koji je tukao 7 sati, a sada strahuje…
Blic 09.06.2019
U Turskoj mi nije pružena apsolutno nikakva zaštita, Čagri Tortop čak nije ni priveden. Roditelji su došli po mene, podneli smo krivičnu prijavu i nalazim se u Srbiji. Ovim rečima javnosti se obratila Tanja Đukić (24) zverski pretučena manekenka… »
Potresna ispovest brutalno pretučene srpske manekenke: Pocepao mi je odeću koju sam nosila, a onda je krenuo da me tuče…
Kurir 09.06.2019
Tanja Đukić (24), koju je u Istanbulu zverski isprebijao momak Turčin, tvrdi da tamošnji istražni organi nisu ni pokušali da je zaštite od nasilnika, kog čak nisu ni priveli. Srpski top-model Tanja Đukić (24), koju je zverski pretukao dečko… »
Vesti dana »
U sredu Dan žalosti u Srbiji zbog pogibije osam osoba u požaru u domu za stare u Barajevu
Beta pre 1 satjoš 86 povezanih
Ministarstvo prosvete za Danas: Inspekcija od sutra započinje nadzor u školama, nastava se odvija u 80 odsto obrazovnih ustanova
Danas pre 20 minutajoš 69 povezanih
Advokati potpuno obustavili rad na sedam dana, Viši sud obustavio izvršenje odluke advokata
RTV pre 1 satjoš 39 povezanih
"Ovo je nezapamćena tragedija i ogromna tuga": Raška zavijena u crno nakon tragične smrti troje tinejdžera
Mondo pre 56 minutajoš 9 povezanih
Stanje povređenih osoba u požaru u Barajevu neizvesno i komplikovano
N1 Info pre 14 minutajoš 40 povezanih