Повезане вести

Михајловић: Рома ме је звала, Лацио никад није за 15 година, разочаран сам!

Михајловић: Рома ме је звала, Лацио никад није за 15 година, разочаран сам!

Спортски журнал 10.06.2019
Српски тренер Синиша Михајловић рекао је да је био у веома близу договора са Ромом, али да клуб са Олимпика није био спреман за њега. После добро одрађеног посла са Болоњом у другом делу сезоне, Михајловић је у последње време… »
Миха прави потрес у Италији: Био сам на корак од клупе Роме, не живи се од ваздуха…

Миха прави потрес у Италији: Био сам на корак од клупе Роме, не живи се од ваздуха…

Хот спорт 10.06.2019
Српски стручњак Синиша Михајловић открио је како је био веома близу преузимања римске ‘вучице’, најљућег ривала Лација у ком је провео већи део каријере. Михајловић је Италијанима испричао како је тренер већ више од 10 година… »
Михајловић: Рома није била спремна за мене

Михајловић: Рома није била спремна за мене

Н1 Инфо 10.06.2019
Српски тренер Синиша Михајловић признао је да је био врло близу преласка у Рому, али да римски клуб није био спреман за њега. Михајловића су у последње време повезивали са бројним италијанским клубовима, пошто је одличан посао… »
Миха се отворио: Кога сам то ја издао? Чудно је што ме неће Лацио, а хоће Рома, Јуве и Наполи...

Миха се отворио: Кога сам то ја издао? Чудно је што ме неће Лацио, а хоће Рома, Јуве и Наполи...

Моззарт спорт 10.06.2019
Србин разочаран што не добија позив некадашњег клуба. Синиша Михајловић је после феноменалне полусезоне на клупи Болоње постао тренер који је опет у моди на Апенинима. Србин се овог лета помињао као могуће решење на клупама… »
Ово се ретко чује: Рома није спремна за Михајловића!

Ово се ретко чује: Рома није спремна за Михајловића!

Мондо 10.06.2019
"Ја сам био спреман, они нису. Водио бих тај рат, али бих изгубио", искрен је био Михајловић, који је објаснио због чега је одбио позив Роме и рекао да је разочаран што га Лацио ниједном није позвао за 10-12 година тренерске… »
Миха проговорио о Роми, шта се десило на крају и због чега га је чекао рат?!

Миха проговорио о Роми, шта се десило на крају и због чега га је чекао рат?!

Спортске.нет 10.06.2019
Чини се да је исправно поступио и да ту борбу није могао да добије. Причао о Лацију и демантовао да је издајник... Синиша Михајловић је на крају продужио уговор са Болоњом, након што је преговарао са Ромом. Његов долазак на… »

Вести дана »