Povezane vesti
Mihajlović: Roma me je zvala, Lacio nikad nije za 15 godina, razočaran sam!
Sportski žurnal 10.06.2019
Srpski trener Siniša Mihajlović rekao je da je bio u veoma blizu dogovora sa Romom, ali da klub sa Olimpika nije bio spreman za njega. Posle dobro odrađenog posla sa Bolonjom u drugom delu sezone, Mihajlović je u poslednje vreme bio povezivan sa… »
Miha pravi potres u Italiji: Bio sam na korak od klupe Rome, ne živi se od vazduha…
Hot sport 10.06.2019
Srpski stručnjak Siniša Mihajlović otkrio je kako je bio veoma blizu preuzimanja rimske ‘vučice’, najljućeg rivala Lacija u kom je proveo veći deo karijere. Mihajlović je Italijanima ispričao kako je trener već više od 10 godina, a da ga… »
Mihajlović: Roma nije bila spremna za mene
N1 Info 10.06.2019
Srpski trener Siniša Mihajlović priznao je da je bio vrlo blizu prelaska u Romu, ali da rimski klub nije bio spreman za njega. Mihajlovića su u poslednje vreme povezivali sa brojnim italijanskim klubovima, pošto je odličan posao odradio sa Bolonjom u… »
Miha se otvorio: Koga sam to ja izdao? Čudno je što me neće Lacio, a hoće Roma, Juve i Napoli...
Mozzart sport 10.06.2019
Srbin razočaran što ne dobija poziv nekadašnjeg kluba. Siniša Mihajlović je posle fenomenalne polusezone na klupi Bolonje postao trener koji je opet u modi na Apeninima. Srbin se ovog leta pominjao kao moguće rešenje na klupama Rome, Juventusa… »
Ovo se retko čuje: Roma nije spremna za Mihajlovića!
Mondo 10.06.2019
"Ja sam bio spreman, oni nisu. Vodio bih taj rat, ali bih izgubio", iskren je bio Mihajlović, koji je objasnio zbog čega je odbio poziv Rome i rekao da je razočaran što ga Lacio nijednom nije pozvao za 10-12 godina trenerske karijere. Imao je 23 kada… »
Miha progovorio o Romi, šta se desilo na kraju i zbog čega ga je čekao rat?!
Sportske.net 10.06.2019
Čini se da je ispravno postupio i da tu borbu nije mogao da dobije. Pričao o Laciju i demantovao da je izdajnik... Siniša Mihajlović je na kraju produžio ugovor sa Bolonjom, nakon što je pregovarao sa Romom. Njegov dolazak na klupu "Vučice" bio je… »
Vesti dana »

Danas lepo i toplo, a onda stižu pljuskovi! Rhmz objavio i kad dolazi novo zahlađenje! Detaljna prognoza
Kurir pre 1 satjoš 15 povezanih

'Za Beograd': Studenti iz Subotice, Čačka i Niša krenuli na višednevno pešačenje
BBC News pre 24 minutajoš 12 povezanih

Ovo je mladić (24) koji je ubio i isekao na komade vršnjaka kod Sarajeva: Pokušao da delove tela spakuje u kofer
Mondo pre 54 minutajoš 15 povezanih

Nezavisni sindikat podneo krivičnu prijavu protiv ministarke prosvete Srbije
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 12 povezanih