Повезане вести
Де лихт о разговору са роналдом: Питао ме је да пређем у Јувентус
Хот спорт 10.06.2019
Капитен Ајакса отркиро је о чему је разговарао са првом звездом ‘старе даме’. После завршетка финала Лиге нација између Холандије и Португала, Роналдо је наводно питао младог штопера да ли би дошао у клуб за који и он наступа… »
"Види му сузе, више ни не крије да му: Смета!" Роналдо после финала Лиге нација показао право лице, и то само због награде…
Спортал блиц 10.06.2019
Кристијано Роналдо може да се подичи још једним пехаром на репрезентативном нивоу, а то је Лига нација коју је Португал освојио у недељу увече победивши Холандију са 1:0. Постигао је три гола на завршном турниру, али није однео… »
Де Лихт: Роналдо ме питао да ли ћу прећи у Јувентус
Спортски журнал 10.06.2019
Млади холандски фудбалер Матијас де Лихт изјавио је да га је после финала Лиге нација против Португалије Кристијано Роналдо питао да ли ће да пређе у Јувентус овог лета. Португалија је освојила Лигу нација победом против… »
Није губио време: Роналдо подигао трофеј, па одмах кренуо ‘у напад’ док је још био на терену!
Хот спорт 10.06.2019
Открио је то суперталентовани штопер Холандије Матијс Де Лихт. Португалија је синоћ савладала Холандију (1:0) у финалу првог издања Лиге нација, што је још један у низу трофеја који је подигао Кристијано Роналдо. Најбољи играч… »
Роналдо врбовао Де Лихта: Дођи у Јувентус
Моззарт спорт 10.06.2019
„Био сам изненађен његовим захтевом, због чега сам се насмејао, али ништа нисам рекао“, поручује суперталентовани дефанзивац. Кристијано Роналдо је врбовао Матјиса Де Лихта у Јувентус, после великог финала Лиге нација. Један од… »
Шок-потез роналда! Оно што је урадио усред финала Лиге нација оставило младу звезду Холандије у неверици
Спортал блиц 10.06.2019
Кристијано Роналдо не седи скрштених руку када су у питању нова појачања за Јувентус, а врбује сјајне ривале - чак и док игра меч против њих. Управо то се догодило у финалу Лиге нација, у коме је Португал са 1:0 победио… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Студенти обишли круг и вратили се до Правног факултета са снажном поруком: „Стојимо сви заједно до испуњења студентских захтева јер правници и даље хоће правду“
Нова пре 8 минутајош 26 повезаних
Готово је, Путин и Трамп сатерали Зеленског у ћошак: Издат најбруталнији ултиматум Украјини
Мондо пре 33 минутајош 40 повезаних
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 5 сатијош 27 повезаних
Вучићева иницијатива изазвала огромно интересовање: За два дана више од 45.000 пријава за легализацију
Б92 пре 53 минутајош 55 повезаних
Ценовници свих трговинских ланаца у Србији од данас могу да се провере једним кликом
Морава инфо пре 7 сатијош 32 повезане