Povezane vesti

De liht o razgovoru sa ronaldom: Pitao me je da pređem u Juventus

De liht o razgovoru sa ronaldom: Pitao me je da pređem u Juventus

Hot sport 10.06.2019
Kapiten Ajaksa otrkiro je o čemu je razgovarao sa prvom zvezdom ‘stare dame’. Posle završetka finala Lige nacija između Holandije i Portugala, Ronaldo je navodno pitao mladog štopera da li bi došao u klub za koji i on nastupa. Porutgalci su… »
"Vidi mu suze, više ni ne krije da mu: Smeta!" Ronaldo posle finala Lige nacija pokazao pravo lice, i to samo zbog nagrade…

"Vidi mu suze, više ni ne krije da mu: Smeta!" Ronaldo posle finala Lige nacija pokazao pravo lice, i to samo zbog nagrade…

Sportal blic 10.06.2019
Kristijano Ronaldo može da se podiči još jednim peharom na reprezentativnom nivou, a to je Liga nacija koju je Portugal osvojio u nedelju uveče pobedivši Holandiju sa 1:0. Postigao je tri gola na završnom turniru, ali nije odneo nagradu… »
De Liht: Ronaldo me pitao da li ću preći u Juventus

De Liht: Ronaldo me pitao da li ću preći u Juventus

Sportski žurnal 10.06.2019
Mladi holandski fudbaler Matijas de Liht izjavio je da ga je posle finala Lige nacija protiv Portugalije Kristijano Ronaldo pitao da li će da pređe u Juventus ovog leta. Portugalija je osvojila Ligu nacija pobedom protiv Holanđana u finalu 1:0, a… »
Ronaldo vrbovao De Lihta: Dođi u Juventus

Ronaldo vrbovao De Lihta: Dođi u Juventus

Mozzart sport 10.06.2019
„Bio sam iznenađen njegovim zahtevom, zbog čega sam se nasmejao, ali ništa nisam rekao“, poručuje supertalentovani defanzivac. Kristijano Ronaldo je vrbovao Matjisa De Lihta u Juventus, posle velikog finala Lige nacija. Jedan od najboljih igrača… »
Nije gubio vreme: Ronaldo podigao trofej, pa odmah krenuo ‘u napad’ dok je još bio na terenu!

Nije gubio vreme: Ronaldo podigao trofej, pa odmah krenuo ‘u napad’ dok je još bio na terenu!

Hot sport 10.06.2019
Otkrio je to supertalentovani štoper Holandije Matijs De Liht. Portugalija je sinoć savladala Holandiju (1:0) u finalu prvog izdanja Lige nacija, što je još jedan u nizu trofeja koji je podigao Kristijano Ronaldo. Najbolji igrač Juventusa proslavio… »
Šok-potez ronalda! Ono što je uradio usred finala Lige nacija ostavilo mladu zvezdu Holandije u neverici

Šok-potez ronalda! Ono što je uradio usred finala Lige nacija ostavilo mladu zvezdu Holandije u neverici

Sportal blic 10.06.2019
Kristijano Ronaldo ne sedi skrštenih ruku kada su u pitanju nova pojačanja za Juventus, a vrbuje sjajne rivale - čak i dok igra meč protiv njih. Upravo to se dogodilo u finalu Lige nacija, u kome je Portugal sa 1:0 pobedio reprezentaciju Holandije za… »

Vesti dana »