Повезане вести

Детаљи свирепог убиства у Сарајеву: Избила свађа због новца, уследило вређање и смртоносни хици

Детаљи свирепог убиства у Сарајеву: Избила свађа због новца, уследило вређање и смртоносни хици

Блиц 10.06.2019
Амел Куртић (29), који је испалио смртоносне хице у Аммара Капиџића (29) у суботу навече у сарајевском насељу Соколовић-Колонија, исте ноћи убио се хицем из пиштоља у Коњицу. Након злочина, ухапшени су Армин Иглица (23) и… »
Опрости ми: Убица одбојкаша мајци послао поруку пре него што је починио самоубиство

Опрости ми: Убица одбојкаша мајци послао поруку пре него што је починио самоубиство

Вечерње новости 10.06.2019
Пре него што је извршио самоубиство Амел Куртић (28), убица одбојкаша Амара Капиџића на Илиџи, послао је поруку мајци. Пре него што је извршио самоубиство Амел Куртић (28), убица одбојкаша Амара Капиџића на Илиџи, послао је… »
“Опрости ми!” Убица одбојкаша мајци послао поруку пре него што је починио самоубиство

“Опрости ми!” Убица одбојкаша мајци послао поруку пре него што је починио самоубиство

Блиц 10.06.2019
Пре него што је извршио самоубиство Амел Куртић (28), убица одбојкаша Амара Капиџића на Илиџи, послао је поруку мајци. Како незванично сазнаје Радио Сарајево Куртић је у поруци мајци написао шта намерава да уради и замлио је да… »

Вести дана »