Povezane vesti

Detalji svirepog ubistva u Sarajevu: Izbila svađa zbog novca, usledilo vređanje i smrtonosni hici

Detalji svirepog ubistva u Sarajevu: Izbila svađa zbog novca, usledilo vređanje i smrtonosni hici

Blic 10.06.2019
Amel Kurtić (29), koji je ispalio smrtonosne hice u Ammara Kapidžića (29) u subotu naveče u sarajevskom naselju Sokolović-Kolonija, iste noći ubio se hicem iz pištolja u Konjicu. Nakon zločina, uhapšeni su Armin Iglica (23) i Alem Šojko (19)… »
Oprosti mi: Ubica odbojkaša majci poslao poruku pre nego što je počinio samoubistvo

Oprosti mi: Ubica odbojkaša majci poslao poruku pre nego što je počinio samoubistvo

Večernje novosti 10.06.2019
Pre nego što je izvršio samoubistvo Amel Kurtić (28), ubica odbojkaša Amara Kapidžića na Ilidži, poslao je poruku majci. Pre nego što je izvršio samoubistvo Amel Kurtić (28), ubica odbojkaša Amara Kapidžića na Ilidži, poslao je poruku majci… »
“Oprosti mi!” Ubica odbojkaša majci poslao poruku pre nego što je počinio samoubistvo

“Oprosti mi!” Ubica odbojkaša majci poslao poruku pre nego što je počinio samoubistvo

Blic 10.06.2019
Pre nego što je izvršio samoubistvo Amel Kurtić (28), ubica odbojkaša Amara Kapidžića na Ilidži, poslao je poruku majci. Kako nezvanično saznaje Radio Sarajevo Kurtić je u poruci majci napisao šta namerava da uradi i zamlio je da mu oprosti… »

Vesti dana »