Povezane vesti
Otvorena izložba „Srbi i Srbija u osmanskim dokumentima 15-19. veka“ u Arhivu Srbije
Danas 10.06.2019
Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević izjavio je na otvaranju izložbe „Srbi i Srbija u osmanskim dokumentima 15-19. veka“, u Arhivu Srbije, da u istorijskom smislu, svi narodi i sva društva govore dva jezika. On je istakao da svi… »
Otvorena izložba "Srbi i Srbija u osmanskim dokumentima od 15 do 19. veka"
RTS 10.06.2019
U Arhivu Srbije otvorena je izložba "Srbi i Srbija u osmanskim dokumentima od 15 do 19 veka". Kada govore jezikom kulture, narodi se bolje razumeju i prihvataju, poručio je resorni ministar Vladan Vukosavljević na otvaranju izložbe. Ministar kulture i… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Protest ispred Devete beogradske, u Čačku u štrajku vrtići: Blokada ministarstva kulture
Nova pre 21 minutajoš 33 povezane
Tužilaštvo počelo da proverava elemente korupcije u rekonstrukciji Železničke stanice
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info pre 5 satijoš 5 povezanih
Ministarka prosvete sa direktorima beogradskih škola u štrajku o mogućnostima normalizacije nastave
Beta pre 50 minutajoš 23 povezane
Sunovrat temperature: Rhmz popalio alarme! Idemo u debeli minus, a zbog jedne pojave smrzavaćemo se još više!
Blic pre 3 satajoš 16 povezanih