Повезане вести
Додик сазвао хитну седницу због миграната: То би могла да буде јалова прича јер нема Већа министара
Курир 10.06.2019
Председавајући Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик потврдио је да је за уторак сазвао хитну седницу Председништва због мигрантске кризе. "Није ми то проблем и већ сам заказао за сутра седницу Председништва", рекао је… »
Додик сазвао ванредну седницу Председништва БиХ о мигрантској кризи
Нови магазин 10.06.2019
Председавајући Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик потврдио је данас новинарима у Бањој Луци да је за уторак,11. јуни, сазвао хитну седницу Председништва због мигрантске кризе. "Ње ми то проблем и већ сам заказао за… »
Додик одговара комшићу: Никад нећу дати сагласност да војска буде постављена између Српске и Србије
Курир 10.06.2019
Реагујући на предлог хрватског члана Председништва БиХ Жељка Комшића да у заштиту границе од миграната треба укључити и Оружане снаге, председавајући и српски члан Председништва Милорад Додик је рекао да никад неће дати… »
Додик сазвао сједницу Предсједништва БиХ о мигрантској кризи
Слободна Европа 10.06.2019
Предсједавајући Предсједништва Босне и Херцеговине Милорад Додик потврдио је данас у Бањој Луци да је за уторак (11. јуни) сазвао хитну сједницу Предсједништва БиХ због мигрантске кризе. "Ње ми то проблем и већ сам заказао за… »
Вести дана »
Данас славимо Светог Алимпија Столпника: За здравље би требало изговорити ову молитву
Мондо пре 37 минутајош 5 повезаних
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 6 сатијош 4 повезане
Страни радници имају иста права као наши: Непалци се селе из крагујевачког насеља након језивог протеста групе екстремиста, хитно потребан план због ксенофобије
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
ЕУ планира кредит Украјини од 210 милијарди евра: Колико ће чланице појединачно морати да обезбеде новац
Данас пре 6 сатијош 1 повезана