Povezane vesti

Dodik sazvao hitnu sednicu zbog migranata: To bi mogla da bude jalova priča jer nema Veća ministara

Dodik sazvao hitnu sednicu zbog migranata: To bi mogla da bude jalova priča jer nema Veća ministara

Kurir 10.06.2019
Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik potvrdio je da je za utorak sazvao hitnu sednicu Predsedništva zbog migrantske krize. "Nije mi to problem i već sam zakazao za sutra sednicu Predsedništva", rekao je Dodik, ali i dodao da… »
Dodik sazvao vanrednu sednicu Predsedništva BiH o migrantskoj krizi

Dodik sazvao vanrednu sednicu Predsedništva BiH o migrantskoj krizi

Novi magazin 10.06.2019
Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik potvrdio je danas novinarima u Banjoj Luci da je za utorak,11. juni, sazvao hitnu sednicu Predsedništva zbog migrantske krize. "Nje mi to problem i već sam zakazao za sutra sednicu… »
Dodik odgovara komšiću: Nikad neću dati saglasnost da vojska bude postavljena između Srpske i Srbije

Dodik odgovara komšiću: Nikad neću dati saglasnost da vojska bude postavljena između Srpske i Srbije

Kurir 10.06.2019
Reagujući na predlog hrvatskog člana Predsedništva BiH Željka Komšića da u zaštitu granice od migranata treba uključiti i Oružane snage, predsedavajući i srpski član Predsedništva Milorad Dodik je rekao da nikad neće dati saglasnost da vojska… »
Dodik sazvao sjednicu Predsjedništva BiH o migrantskoj krizi

Dodik sazvao sjednicu Predsjedništva BiH o migrantskoj krizi

Slobodna Evropa 10.06.2019
Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik potvrdio je danas u Banjoj Luci da je za utorak (11. juni) sazvao hitnu sjednicu Predsjedništva BiH zbog migrantske krize. "Nje mi to problem i već sam zakazao za sutra sjednicu… »

Vesti dana »