Povezane vesti
Dodik sazvao hitnu sednicu zbog migranata: To bi mogla da bude jalova priča jer nema Veća ministara
Kurir 10.06.2019
Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik potvrdio je da je za utorak sazvao hitnu sednicu Predsedništva zbog migrantske krize. "Nije mi to problem i već sam zakazao za sutra sednicu Predsedništva", rekao je Dodik, ali i dodao da… »
Dodik sazvao vanrednu sednicu Predsedništva BiH o migrantskoj krizi
Novi magazin 10.06.2019
Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik potvrdio je danas novinarima u Banjoj Luci da je za utorak,11. juni, sazvao hitnu sednicu Predsedništva zbog migrantske krize. "Nje mi to problem i već sam zakazao za sutra sednicu… »
Dodik odgovara komšiću: Nikad neću dati saglasnost da vojska bude postavljena između Srpske i Srbije
Kurir 10.06.2019
Reagujući na predlog hrvatskog člana Predsedništva BiH Željka Komšića da u zaštitu granice od migranata treba uključiti i Oružane snage, predsedavajući i srpski član Predsedništva Milorad Dodik je rekao da nikad neće dati saglasnost da vojska… »
Dodik sazvao sjednicu Predsjedništva BiH o migrantskoj krizi
Slobodna Evropa 10.06.2019
Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik potvrdio je danas u Banjoj Luci da je za utorak (11. juni) sazvao hitnu sjednicu Predsjedništva BiH zbog migrantske krize. "Nje mi to problem i već sam zakazao za sutra sjednicu… »
Vesti dana »
Supruga pretučenog Ilije Kostića za Danas: Operacija je završena, povreda bila takva da je morala da se uradi amputacija
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Dačić: Ideja opozicije je da se predstave kao žrtve represije, atmosfera kreće ka ključanju
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Oteo miroslava miškovića, uzeo milion od otkupa: Glavni grobar klana Miloš Simović je sahranjivao žrtve, a počeo je kao sitni lopov iz zemuna
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Učesnici protesta za odbranu starog Savskog mosta tvrde da su oterali grupu provokatora
Danas pre 7 satijoš 1 povezana