Povezane vesti

Savet bezbednosti o Kosovu, Rusija optužila Prištinu da laže

Savet bezbednosti o Kosovu, Rusija optužila Prištinu da laže

IndeksOnline 10.06.2019
NJUJORK – U Njujorku je danas počela sednica Saveta bezbednosti UN o Kosovu, na kojoj je razmotren najnoviji Izveštaj generalnog sekretara UN, a u fokusu zasedanja bila je poslednja brutalna akcija kosovskih specijalnih jedinica na severu KiM… »
Pokažite mi vaš jedan spomenik iz tog perioda, pa ću i ja da se nasmejem: Dačićeva lekcija iz istorije Čitaku (video)

Pokažite mi vaš jedan spomenik iz tog perioda, pa ću i ja da se nasmejem: Dačićeva lekcija iz istorije Čitaku (video)

Telegraf 10.06.2019
Njegovo izlaganje podsmehom je prekinula Vljora Čitaku. Na Sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija u Njujorku, koja je održana danas, razmatran je Izveštaj generalnog sekretara UN o radu UNMIK-a. U toku zasedanja, u fokusu je bila brutalna akcija… »
Većina zemalja je istakla da su prištinske takse prepreka za nastavak dijaloga: Dačić posle sednice Saveta bezbednosti UN

Većina zemalja je istakla da su prištinske takse prepreka za nastavak dijaloga: Dačić posle sednice Saveta bezbednosti UN

Telegraf 10.06.2019
On je naveo da su sve zemlje, neke sa jačim a neke sa manjim naglaskom, govorile sa žaljenjem o hapšenju pripadnika Unmika na Kosovu. Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je za RTS posle sednice Saveta bezbednosti UN o Kosovu da su za… »

Vesti dana »