Povezane vesti
Poznati producent i diplomirani psiholog: Ko je Turčin koji se satima iživljavao nad našom manekenkom
Blic 11.06.2019
Srpsku manekenku Tanju Đukić (24) brutalno je pretukao njen dečko Čagrı Tortop u stanu u Istanbulu gde su živeli zajedno. Reč je o izuzetno uticajnom muškarcu, turskom producentu, koji joj sada preti i zbog kog čak i u Srbiji strahuje za svoju… »
"Monstrum mi preti i u Srbiji, rekao je da će me uništiti": Potresna ispovest naše manekenke koju je zverski pretukao bivši…
Blic 10.06.2019
"Bivši dečko je u policiji dao lažnu izjavu i tvrdio da sam se sama povredila. Da sam histerična, što je van svake pameti... Preti mi preko zajedničkih prijatelja da će mi zagorčati život, a ja strahujem jer nije naivna osoba. Nadam se da će makar neko… »
Vesti dana »

Održani protesti u Nišu i Novom Sadu: Okupljanja u više gradova u Srbiji (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Foto): Sanirana oštećenja na zgradi tužilaštva nakon sinoćnog protesta u Valjevu, oglasilo se Ministarstvo pravde: "Niko ne sme biti iznad zakona"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Američki državni sekretar marko Rubio: "Svi su se saglasili da je najbolji način da se okonča ovaj sukob potpuni mirovni sporazum"
Kurir pre 46 minutajoš 1 povezana

Kiša ugasila većinu požara u Podgorici! Vatrogasci ostaju u pripravnosti: Jedno žarište i dalje aktivno
Blic pre 5 satijoš 1 povezana