Povezane vesti
Poznati producent i diplomirani psiholog: Ko je Turčin koji se satima iživljavao nad našom manekenkom
Blic 11.06.2019
Srpsku manekenku Tanju Đukić (24) brutalno je pretukao njen dečko Čagrı Tortop u stanu u Istanbulu gde su živeli zajedno. Reč je o izuzetno uticajnom muškarcu, turskom producentu, koji joj sada preti i zbog kog čak i u Srbiji strahuje za svoju… »
"Monstrum mi preti i u Srbiji, rekao je da će me uništiti": Potresna ispovest naše manekenke koju je zverski pretukao bivši…
Blic 10.06.2019
"Bivši dečko je u policiji dao lažnu izjavu i tvrdio da sam se sama povredila. Da sam histerična, što je van svake pameti... Preti mi preko zajedničkih prijatelja da će mi zagorčati život, a ja strahujem jer nije naivna osoba. Nadam se da će makar neko… »
Vesti dana »
Đedović Handanović sa Sijartom: Cilj da se pregovori Rusa i MOL-a o kompaniji NIS završe do kraja ove nedelje
NIN pre 31 minutajoš 43 povezane
Uživo: Kriza u Iranu Tolpa: Odlaganje pogubljenja demonstranta je znak spremnosti Teherana za deeskalaciju
Euronews pre 56 minutajoš 28 povezanih
Žena bila očevidac stravične nesreće u Boleču: Vozač stradao na mestu, osmoro povređenih
Nova pre 26 minutajoš 22 povezane
Veljko Ražnatović prvi put nije došao na pomen ocu. Evo zašto danas nije bio sa porodicom na groblju
Blic pre 31 minutajoš 22 povezane
Žreb za Australijan open 2026: Novak Đoković i Olga Danilović saznali protivnike
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 31 povezana