Povezane vesti
Vučić: Nismo u lakoj poziciji, Merkel mi nije pomenula plan
RTV 11.06.2019
LUČANI - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija nije u lakoj poziciji po pitanju KiM i da nam je zato što pre potreban nastavak dijaloga, ali da ne zna o čemu da razgovaramo sa nekim ko je u 21. veku nametnuo necivilizacijske… »
Vučić o poruci iz Bele kuće: Paušalni komentari me ne zanimaju!
Kurir 11.06.2019
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da u prethodnih pet godina nije dao nijednu ekstremističku izjavu i dodao da ga paušalni komentari ne zanimaju. Vučić je rekao da bi voleo da mu iz Bele kuće, čiji portparol je ranije danas pozvao Beograd i Prištinu… »
Vučić o izjavi Servera: Uvek sam spreman na kompromis
N1 Info 11.06.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na pitanje kako komentariše izjavu američkog profesora i eksperta za Balkan Danijela Servera da nije spreman na odlučujući kompromis sa Prištinom, rekao je da je on uvek spreman na kompromis, ali da to ne sme da… »
Vučić: Merkelova mi nije spomenula nikakav plan za Kosovo
Kurir 11.06.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom pisanja pojedinih medija o navodnom planu Angele Merkel za KiM, rekao je da nije video te planove. "Pa čuo sam se sa njom pre nekoliko dana, ništa mi o tim planovima nije rekla. Ne mogu da komentarišem te… »
Bela kuća pozvala Srbiju i Kosovo da ostave po strani ekstremističku retoriku
N1 Info 11.06.2019
Bela kuća pozvala je Srbiju i Kosovo da ostave po strani ekstremističku retoriku i da rade na sporazumu koji se usredsređuje na uzajamno priznanje. U saopštenju povodom 20. godišnjice okončanja NATO kampanje, portparol Bele kuće Džud Dir je pozvao… »
Bela kuća poziva Kosovo i Srbiju na međusobno priznavanje
Slobodna Evropa 11.06.2019
Bela kuća pozvala je Kosovo i Srbiju da ostave po strani ekstremističku retoriku i da rade na sporazumu koji se fokusira na uzajamno priznanje, javlja Glas Amerike na albanskom. U izjavi povodom 20. godišnjice okončanja NATO kampanje, portparol Bele kuće… »
Vesti dana »
Poznato stanje povređenih u nesreći kod Umke: Muškarac (46) teško povređen, drugi odbio transport (video)
Blic pre 9 minutajoš 27 povezanih
Dabl-dabl Jokića u pobedi Denvera nad Indijanom, veče Džamala Mareja
Danas pre 39 minutajoš 43 povezane
Đedović Handanović razgovarala sa predstavnicima naftnih kompanija, pomenula i Krizni plan
Radio 021 pre 29 minutajoš 11 povezanih
Srpska pravoslavna crkva danas proslavlja Vavedenje presvete Bogorodice, jedan od pet velikih Bogorodičinih praznika Vavedenje presvete Bogorodice
Volim Zrenjanin pre 49 minutajoš 13 povezanih