Повезане вести

Вучић: Нисмо у лакој позицији, Меркел ми није поменула план

Вучић: Нисмо у лакој позицији, Меркел ми није поменула план

РТВ 11.06.2019
ЛУЧАНИ - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да Србија није у лакој позицији по питању КиМ и да нам је зато што пре потребан наставак дијалога, али да не зна о чему да разговарамо са неким ко је у 21. веку… »
Вучић о поруци из Беле куће: Паушални коментари ме не занимају!

Вучић о поруци из Беле куће: Паушални коментари ме не занимају!

Курир 11.06.2019
Председник Александар Вучић изјавио је да у претходних пет година није дао ниједну екстремистичку изјаву и додао да га паушални коментари не занимају. Вучић је рекао да би волео да му из Беле куће, чији портпарол је раније данас… »
Вучић о изјави Сервера: Увек сам спреман на компромис

Вучић о изјави Сервера: Увек сам спреман на компромис

Н1 Инфо 11.06.2019
Председник Србије Александар Вучић, на питање како коментарише изјаву америчког професора и експерта за Балкан Данијела Сервера да није спреман на одлучујући компромис са Приштином, рекао је да је он увек спреман на компромис… »
Вучић: Меркелова ми није споменула никакав план за Косово

Вучић: Меркелова ми није споменула никакав план за Косово

Курир 11.06.2019
Председник Србије Александар Вучић поводом писања појединих медија о наводном плану Ангеле Меркел за КиМ, рекао је да није видео те планове. "Па чуо сам се са њом пре неколико дана, ништа ми о тим плановима није рекла. Не могу… »
Бела кућа позвала Србију и Косово да оставе по страни екстремистичку реторику

Бела кућа позвала Србију и Косово да оставе по страни екстремистичку реторику

Н1 Инфо 11.06.2019
Бела кућа позвала је Србију и Косово да оставе по страни екстремистичку реторику и да раде на споразуму који се усредсређује на узајамно признање. У саопштењу поводом 20. годишњице окончања НАТО кампање, портпарол Беле куће… »
Бела кућа позива Косово и Србију на међусобно признавање

Бела кућа позива Косово и Србију на међусобно признавање

Слободна Европа 11.06.2019
Бела кућа позвала је Косово и Србију да оставе по страни екстремистичку реторику и да раде на споразуму који се фокусира на узајамно признање, јавља Глас Америке на албанском. У изјави поводом 20. годишњице окончања НАТО… »

Вести дана »