Povezane vesti
Gadna sam i šta SAD? Preživećete! Nikolinu fanovi napali da je ko voštana figura, puna botoksa, a onda se voditeljka umešala i…
Kurir 11.06.2019
Voditeljka Nikolina Pišek objavila je na Instagramu fotografiju, a onda odlučila i da razmeni mišljenja sa fanovima budući da su je napali da koristila previše fotošopa, da je puna botoksa i da liči na voštanu figuru. "Iskreno prirodno si mnogo lepša"… »
"Gadna sam i šta: SAD?" Nikolinu napali zbog šminke, fotošopa i botoksa, umešala se u raspravu, svi su zanemeli
Blic 11.06.2019
Voditeljka Nikolina Pišek sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram rešila je da razmeni mišljenja s obzirom na to da su je napali da je koristila previše fotošopa kao i da ima previše botoksa, te da zbog toga, kako su joj napisali, liči na… »
Vesti dana »
Studenti objavili tekst o sportistima uz moćnu simboliku: "Srbija je zemlja šampiona, a šampioni uvek biraju isti broj"
Nova pre 1 satjoš 48 povezanih
Kakva scena na meču Srbije i Danske: Zubima "pocepao" glavu saigraču
Mondo pre 2 satajoš 26 povezanih
"Ubićemo te tek kad postaneš tanak kao trska" Potresna svedočenja žrtava sa suđenja Tačiju: "Stavio mi je prazan pištolj u usta i povukao obarač"
Blic pre 3 minutajoš 31 povezana
Haški sud osudio Tačija na 25 godina, a vođama OVK ukupno 81
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 314 povezane
Stranka pravde i pomirenja predala RIK-u listu "Usame Zukorlić – Pokret za ujedinjenje"
RTS pre 38 minutajoš 43 povezane