Повезане вести

Кк Партизан: Играмо у интересу кошарке

Кк Партизан: Играмо у интересу кошарке

Вечерње новости 11.06.2019
КК Партизан НИС ће поново ставити интересе српске кошарке изнад свега, и наставити учешће у финалној серији, са жељом да се она оконча у најбољим могућим условима – стоји у саопштењу црно-белих. НЕПОСРЕДНО после пораза у првој… »
После много буре донета одлука: Ево ко суди други меч Партизана и Црвене звезде…

После много буре донета одлука: Ево ко суди други меч Партизана и Црвене звезде…

Хот спорт 11.06.2019
Црвена звезда је у првом мечу финалне серије победила Партизан 98:94, а после меча се повела велика полемика око суђења. У Партизану сматрају да су драстично оштећени и да су судије директно помогле црвено-белима да стигну до… »
Челници Суперлиге одлучили, нова судијска тројка у наредном дербију!

Челници Суперлиге одлучили, нова судијска тројка у наредном дербију!

Спортске.нет 11.06.2019
Позната и имена. У првој утакмици финала Суперлиге, кошаркаши Црвене звезде су славили против Партизана са 98:94. Велика се бура подигла око судијског критеријума на том мечу, н езадовољни "Црно-бели" су данас издали саопштење… »
Нова судијска тројка на дербију

Нова судијска тројка на дербију

Моззарт спорт 11.06.2019
Белошевић, Јурас и Обркнежевић. Први финални меч Суперлиге донео је велику полемику око арбитара, а нема сумње да ће и у другом мечу судијска тројка бити под озбиљним притиском. Челници такмичења делегирали су нову тројицу… »
Вучић о звезди, Партизану и дебаклу у Украјини: Увек сам ја крив…

Вучић о звезди, Партизану и дебаклу у Украјини: Увек сам ја крив…

Хот спорт 11.06.2019
Председник Србије Александар Вучић дотакао се и спортских тема приликом посете Лучанима. Председник Вучић је том приликом упитан о катастрофалном поразу фудбалске репрезентације Србије у Лвову од Украјине (5:0) у оквиру… »
КК Партизан: Настављамо финале и тражимо промене у КЛС

КК Партизан: Настављамо финале и тражимо промене у КЛС

Н1 Инфо 11.06.2019
Из Партизана су веома незадовољни суђењем у провм мечу финалне серије плеј-офа Кошакрашке лиге Србије, а у клубу из Хумске захтевају хитне промене у КЛС када се заврши актуелно првенство. #ККПартизанза хитне промене у… »
Партизан наставља финале и тражи хитне промене у лиги

Партизан наставља финале и тражи хитне промене у лиги

Мондо 11.06.2019
Црно-бели не иступају из првенства, али захтевају моменталне промене чим се заврши сезона. Недуго после утакмице КК Црвена звезда мтс - КК Партизан на отварању финалне серије плеј-офа Кошаркашке лиге Србије, први човек… »
Партизан донео одлуку, овако више не може?!

Партизан донео одлуку, овако више не може?!

Спортске.нет 11.06.2019
Први човек клуба синоћ је најавио заседање управе, што се данас и догодило, а после прве утакмице финалне серије плеј-офа Суперлиге. Подсетимо, недуго после завршетка маратонске утакмице у ''Пиониру'', коју је Звезда добила са… »
Вучић о фудбалу и поразу: Опет сам ја крив!

Вучић о фудбалу и поразу: Опет сам ја крив!

Мондо 11.06.2019
Председник Србије је коментарисао тежак пораз фудбалске репрезентације Србије од Украјине у квалификацијама за Европско првенство 2020. године, као и финалну серију домаћег кошаркашког првенства између Црвене звезде и Партизана… »
Партизан за хитне промене у КЛС: Играћемо, због интереса српске кошарке

Партизан за хитне промене у КЛС: Играћемо, због интереса српске кошарке

Спортски журнал 11.06.2019
Партизан се огласио саопштењем на свом сајту, после дешавања на првом мечу финалне серије плеј-офа Супер лиге Србије. Саопштење вам преносимо у целости: „Након прве утакмице финалне серије плеј-офа Суперлиге Србије и… »

Вести дана »