Повезане вести

Додик одбио распоређивање војске због миграната

Додик одбио распоређивање војске због миграната

Слободна Европа 11.06.2019
Хитна сједница Предсједништва Босне и Херцеговине на којој се требало расправљати о мигрантској кризи завршена без доношења одлуке, изјавио је након сједнице предсједавајући Предсједништва Босне и Херцеговине Милорад Додик… »
Додик одбио распоређивање војске на граници због миграната

Додик одбио распоређивање војске на граници због миграната

Слободна Европа 11.06.2019
Предсједништво Босне и Херцеговине није прихватило иницијативу да се дуж границе са Србијом и Црном Гором распореде припадници Оружаних снага БиХ (ОС БиХ). Против ове иницијативе, коју је предложио члан Предсједништва Жељко… »
Комшић и Џаферовић о Додиковом одбијању обезбеђења границе због миграната

Комшић и Џаферовић о Додиковом одбијању обезбеђења границе због миграната

Нови магазин 11.06.2019
Хрватски члан Председништва БиХ Жељко Комшић изјавио је да је председавајући тог председништва Милорад Додик данашњим одбијањем да се припадници Оружаних снага БиХ распореде на границу према Србији и Црној Гори, показао да не… »
Додик одбио да се пошаље војска на границу БиХ према Србији и Црној Гори

Додик одбио да се пошаље војска на границу БиХ према Србији и Црној Гори

Н1 Инфо 11.06.2019
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик одбио је на седници тог тела предлог да се на источној граници БиХ распореде припадници Оружаних снага БиХ и европске полицијске агенције за безбедност граница Фронтекс. Предлог је… »
Предсједништво БиХ без одговора на мигрантску кризу

Предсједништво БиХ без одговора на мигрантску кризу

Ал Јазеера 11.06.2019
Предсједништво Босне и Херцеговине одржало хитну сједницу због мигрантске кризе и тешке ситуације у Унско-санском кантону. Предсједништво Босне и Херцеговине на хитној сједници није донијело никакве одлуке за рјешавање… »
Додик: Хтели су војску на граници, одбио сам

Спутник 11.06.2019
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас да је на седници Председништва тражено да се због прилива миграната војска распореди на граници према Србији и Црној Гори, али да је он то одбио. „Седница је… »
„Нисам допустио војску на граници са Србијом“ Додик: Неће се ангажовати ос БиХ због миграната

„Нисам допустио војску на граници са Србијом“ Додик: Неће се ангажовати ос БиХ због миграната

Блиц 11.06.2019
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је након данашње седнице одржане у Сарајеву, заједно са друга два члана, да није прихватио иницијативу да се дуж границе БиХ распореде припадници Оружаних снага БиХ да штите… »

Дневник 11.06.2019
САРАЈЕВО: Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас да је на седници Председништва тражено да се због прилива миграната војска распореди на граници према Србији и Црној Гори, али да је он то одбио. "Седница… »
Додик: Одбио сам да се на граници према Србији и Црној Гори распореде оружане снаге БиХ

Додик: Одбио сам да се на граници према Србији и Црној Гори распореде оружане снаге БиХ

Вечерње новости 11.06.2019
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да на данашњој хитној седници Председништва, која је била посвећена мигрантској кризи, није донесена "било каква одлука" МИЛОРАД Додик је новинарима након седнице рекао… »
Додик: Нисам прихватио да војска буде на граници, као ни да се уведе Фронтекс због миграната (видео)

Додик: Нисам прихватио да војска буде на граници, као ни да се уведе Фронтекс због миграната (видео)

Курир 11.06.2019
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је, после данашње седнице одржане у Сарајеву, да није прихватио иницијативу да се дуж границе Босне и Херцеговине распореде припадници Оружаних снага БиХ да штите границу од… »

Вести дана »