Povezane vesti

Ilda Šaulić prvi put nastupila posle smrti oca: Moj Šaban me gleda sa neba

Ilda Šaulić prvi put nastupila posle smrti oca: Moj Šaban me gleda sa neba

Večernje novosti 11.06.2019
Plavokosa pevačica je, u pratnji supruga Bojana, na nastup došla u elegantnoj, tirkiznoj haljini, sa prebačenom ešarpom preko ramena. FOLKERKA Ilda Šaulić je u ponedeljak, na splavu "River", po prvi put nastupila u Beogradu posle tragične pogibije… »
Prvi nastup od očeve smrti: Ilda Šaulić se u ovakvoj haljini pojavila na splavu, a svi su gledali u ruke njenog muža iz…

Prvi nastup od očeve smrti: Ilda Šaulić se u ovakvoj haljini pojavila na splavu, a svi su gledali u ruke njenog muža iz…

Blic 11.06.2019
Ilda Šaulić sinoć je prvi put nakon smrti oca Šabana Šaulića nastupila u Beogradu. Ilda je na nastup došla u pratnji supruga Bojana, a svima je odmah zapalo za oko da joj je on, kao pravi džentlmen, sve vreme nosio torbu. Pevačica se na jednom… »
Ilda sa bojanom došla na prvi nastup posle šabanove smrti: Svi su se oduševili kad su videli šta muž Šaulićeve ćerke…

Ilda sa bojanom došla na prvi nastup posle šabanove smrti: Svi su se oduševili kad su videli šta muž Šaulićeve ćerke…

Kurir 11.06.2019
Ilda Šaulić imala je prvi nastup posle smrt oca Šabana, a pratio ju je suprug Bojan Vučković. Šabanova ćerka napravila je odličnu atmosferu, a pre nego što je ušla, svi su primetili šta radi njen suprug sve vreme. Naime, on je Ildi držao torbu… »
Prvi nastup posle smrti oca: Ilda Šaulić napravila haos, uzela mikrofom i zapevala onu najskuplju čije reči kidaju dušu…

Prvi nastup posle smrti oca: Ilda Šaulić napravila haos, uzela mikrofom i zapevala onu najskuplju čije reči kidaju dušu…

Kurir 11.06.2019
Ilda Šaulić nastupila je sinoć u jednom beogradskom kulubu prvi put posle smrti oca kralja narodne muzike Šabana Šaulića. Ilda je došla na nastup sa suprugom Bojanom. U veoma odmerenoj tirkiznoj haljini sa prebačenom ešarpom preko ramena, Ilda je… »

Vesti dana »