Повезане вести

Леп гест: Бајрам Акгул испуњава жељу малог Рајка, добиће бицикл као поклон (фото)

Леп гест: Бајрам Акгул испуњава жељу малог Рајка, добиће бицикл као поклон (фото)

Вечерње новости 11.06.2019
Дечак Рајко из села Крстац код Лучана замолио је председника Србије Александра Вучића за један поклон. Дечак Рајко из села Крстац код Лучана замолио је председника Србије Александра Вучића за један поклон. Мали Рајко, коме је… »
Дечак из Лучана: Вучићу, купи ми бицикл

Дечак из Лучана: Вучићу, купи ми бицикл

Н1 Инфо 11.06.2019
Дечак Рајко из села Крстац код Лучана замолио је председника Александра Вучића да му купи нови бицикл јер је стари изгубио у поплавама, објављено је на званичном Инстаграм профилу "Будућност Србије", који прати активности… »
Вучићу, купи ми бицикл, молим те! Молба малог Рајка председнику Србије (фото)

Вучићу, купи ми бицикл, молим те! Молба малог Рајка председнику Србије (фото)

Телеграф 11.06.2019
Председник Србије обилази поплављена подручја. Приликом обиласка села Крстац код Лучана, дошло је и до интересантног сусрета малишана Рајка и председника Александра Вучића. Мали Рајко замолио је Вучића да му купи бицикл. -… »
Необичан захтев за председника Србије: Мали Рајко из села Крстац пришао Вучићу, па затражио да му купи ово (фото)

Необичан захтев за председника Србије: Мали Рајко из села Крстац пришао Вучићу, па затражио да му купи ово (фото)

Курир 11.06.2019
Председник Србије Александар Вучић током обиласка поплављених подручја у општини Лучани добио је необичан захтев од малишана Рајка. Када је видео председника Рајко из села Крстац код Лучана му је поручио следеће: Виев тхис пост… »

Вести дана »