Povezane vesti
Dečak iz Lučana: Vučiću, kupi mi bicikl
N1 Info 11.06.2019
Dečak Rajko iz sela Krstac kod Lučana zamolio je predsednika Aleksandra Vučića da mu kupi novi bicikl jer je stari izgubio u poplavama, objavljeno je na zvaničnom Instagram profilu "Budućnost Srbije", koji prati aktivnosti predsednika Srbije. "Vučiću… »
Vučiću, kupi mi bicikl, molim te! Molba malog Rajka predsedniku Srbije (foto)
Telegraf 11.06.2019
Predsednik Srbije obilazi poplavljena područja. Prilikom obilaska sela Krstac kod Lučana, došlo je i do interesantnog susreta mališana Rajka i predsednika Aleksandra Vučića. Mali Rajko zamolio je Vučića da mu kupi bicikl. - Vučiću, kupi mi bicikl, molim… »
Neobičan zahtev za predsednika Srbije: Mali Rajko iz sela Krstac prišao Vučiću, pa zatražio da mu kupi ovo (foto)
Kurir 11.06.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom obilaska poplavljenih područja u opštini Lučani dobio je neobičan zahtev od mališana Rajka. Kada je video predsednika Rajko iz sela Krstac kod Lučana mu je poručio sledeće: View this post on Instagram "Vučiću… »
Vesti dana »
Svi zarobljeni rudari Trepče izašli iz rudnika nakon kvara na električnoj mreži
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih
Najtopliji dan u mesecu: Danas vrhunac miholjskog leta, a za vikend stiže zahlađenje
Euronews pre 15 minutajoš 9 povezanih
Magla moguća tokom jesenjih jutara, AMSS apeluje na vozače na oprez
Euronews pre 35 minutajoš 9 povezanih
Rusi pogodili soliter u Kijevu; raste broj žrtava u Priluki; udar na rafineriju u Rusiji
RTS pre 26 minutajoš 3 povezane
Huti tvrde da su oborili saudijski dron; najviše napada na tankere od početka rata
RTS pre 26 minutajoš 2 povezane