Povezane vesti

Lep gest: Bajram Akgul ispunjava želju malog Rajka, dobiće bicikl kao poklon (foto)

Lep gest: Bajram Akgul ispunjava želju malog Rajka, dobiće bicikl kao poklon (foto)

Večernje novosti 11.06.2019
Dečak Rajko iz sela Krstac kod Lučana zamolio je predsednika Srbije Aleksandra Vučića za jedan poklon. Dečak Rajko iz sela Krstac kod Lučana zamolio je predsednika Srbije Aleksandra Vučića za jedan poklon. Mali Rajko, kome je poplava odnela bicikl… »
Dečak iz Lučana: Vučiću, kupi mi bicikl

Dečak iz Lučana: Vučiću, kupi mi bicikl

N1 Info 11.06.2019
Dečak Rajko iz sela Krstac kod Lučana zamolio je predsednika Aleksandra Vučića da mu kupi novi bicikl jer je stari izgubio u poplavama, objavljeno je na zvaničnom Instagram profilu "Budućnost Srbije", koji prati aktivnosti predsednika Srbije… »
Vučiću, kupi mi bicikl, molim te! Molba malog Rajka predsedniku Srbije (foto)

Vučiću, kupi mi bicikl, molim te! Molba malog Rajka predsedniku Srbije (foto)

Telegraf 11.06.2019
Predsednik Srbije obilazi poplavljena područja. Prilikom obilaska sela Krstac kod Lučana, došlo je i do interesantnog susreta mališana Rajka i predsednika Aleksandra Vučića. Mali Rajko zamolio je Vučića da mu kupi bicikl. - Vučiću, kupi mi… »
Neobičan zahtev za predsednika Srbije: Mali Rajko iz sela Krstac prišao Vučiću, pa zatražio da mu kupi ovo (foto)

Neobičan zahtev za predsednika Srbije: Mali Rajko iz sela Krstac prišao Vučiću, pa zatražio da mu kupi ovo (foto)

Kurir 11.06.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom obilaska poplavljenih područja u opštini Lučani dobio je neobičan zahtev od mališana Rajka. Kada je video predsednika Rajko iz sela Krstac kod Lučana mu je poručio sledeće: View this post on Instagram… »

Vesti dana »