Povezane vesti
“Ko me toliko mrzi, samo to hoću da znam?”: Stanija plakala jer joj je neko ukrao stvari, Lepi Mića optužio Boru, a onda je…
Svet & Skandal 11.06.2019
Stanija Dobrojević je nakon čitanja pisma primetila da su joj nestale neke stvari, tačnije ukradene. Ona je počela da urla, plače, histeriše, i htela je da zna ko joj je to uradio. – Da li je moguće? Ko me toliko mrzi, samo to hoću da znam? Ko je? –… »
Stanija dobila napad histerije, a onda svi redom zaratili: Starleta videla da joj je ovo nestalo, a moralo je da reaguje i…
Kurir 11.06.2019
Stanija Dobrojević je napravila kolektivni haos kada je videla da joj fali još hrane koju je vešto sakrila od ostalih. Ona je doživela nervni slom, počela da plače i histeriše, a kasnije su se umešali i Lepi Mića i Bora Santana. "Da li je moguće? Ko me… »
Vesti dana »

Pregled tržišta nekretnina u Srbiji: rast prometa i stabilan porast cena stanova u prvom kvartalu 2025.
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 26 povezanih

Tužilac Nenadić: Ne komentarišem izjave političara, tužilaštvo postupa po propisima
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih

Građani su prepoznali ko radi i ko je posvećen razvoju Kosjerića: Prva izjava Žarka Đokića nakon što je ponovo izabran za predsednika opštine - danima unazad ovaj čovek trpeo je pritisak i nasilje blokadera (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 35 minutajoš 36 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 8 satijoš 25 povezanih

Ambasador Blagojević i poslanik Tufegdžić na parastosu žrtvama “Oluje”
Vesti online pre 1 satjoš 22 povezane