Povezane vesti
“Ko me toliko mrzi, samo to hoću da znam?”: Stanija plakala jer joj je neko ukrao stvari, Lepi Mića optužio Boru, a onda je…
Svet & Skandal 11.06.2019
Stanija Dobrojević je nakon čitanja pisma primetila da su joj nestale neke stvari, tačnije ukradene. Ona je počela da urla, plače, histeriše, i htela je da zna ko joj je to uradio. – Da li je moguće? Ko me toliko mrzi, samo to hoću da znam? Ko je? –… »
Stanija dobila napad histerije, a onda svi redom zaratili: Starleta videla da joj je ovo nestalo, a moralo je da reaguje i…
Kurir 11.06.2019
Stanija Dobrojević je napravila kolektivni haos kada je videla da joj fali još hrane koju je vešto sakrila od ostalih. Ona je doživela nervni slom, počela da plače i histeriše, a kasnije su se umešali i Lepi Mića i Bora Santana. "Da li je moguće? Ko me… »
Vesti dana »

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i diplomatski izazovi
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 41 povezana

Počela velika ofanziva, ljudi beže glavom bez obzira! Vojska opkolila grad, isplivali pakleni planovi Izraela: Stiže 60.000 rezervista, Netanjahu izdao dramatično naređenje
Blic pre 4 satijoš 26 povezanih

"Sve je proteklo mirno, bez ijednog incidenta": Dačić: "u 49 mesta okupilo se 33.000 ljudi, najviše u Pančevu"
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih

Visoke temperature i rizik od požara u Srbiji: požar na Divčibarima i upozorenja RHMZ
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 44 povezane