Povezane vesti
“Ko me toliko mrzi, samo to hoću da znam?”: Stanija plakala jer joj je neko ukrao stvari, Lepi Mića optužio Boru, a onda je…
Svet & Skandal 11.06.2019
Stanija Dobrojević je nakon čitanja pisma primetila da su joj nestale neke stvari, tačnije ukradene. Ona je počela da urla, plače, histeriše, i htela je da zna ko joj je to uradio. – Da li je moguće? Ko me toliko mrzi, samo to hoću da znam? Ko je? –… »
Stanija dobila napad histerije, a onda svi redom zaratili: Starleta videla da joj je ovo nestalo, a moralo je da reaguje i…
Kurir 11.06.2019
Stanija Dobrojević je napravila kolektivni haos kada je videla da joj fali još hrane koju je vešto sakrila od ostalih. Ona je doživela nervni slom, počela da plače i histeriše, a kasnije su se umešali i Lepi Mića i Bora Santana. "Da li je moguće? Ko me… »
Vesti dana »
Ponuda na izbornom listiću se uvećava: Deo opozicije odustao, drugi deo o tome ne razmišlja
N1 Info pre 1 satjoš 48 povezanih
Tačiju i trojici bivših pripadnika OVK višegodišnje kazne za ratne zločine na Kosovu, nezadovoljstvo u Prištini
BBC News pre 52 minutajoš 29 povezanih
Našim Haradinaj pozvao demonstrante da ne idu ka Gračanici: "Nemamo problem sa Srbima"
Euronews pre 22 minutajoš 310 povezanih
RIK doneo rešenja o obrazovanju lokalnih izbornih komisija za pet mesta u AP Kosovu i Metohiji
Euronews pre 46 minutajoš 40 povezanih