Povezane vesti
Veselinović: Čukarički će uvek igrati na gol više (foto)
Sportski žurnal 11.06.2019
Čukarički je ozvaničio saradnju sa Aleksandrom Veselinovićem: Brđani bi trebalo da budu pod njegovom komandom najmanje u narednih godinu, na koliko je i potpisan ugovor. Igrači su se u ponedeljak upoznali sa novim šefom i njegovim zahtevima, na… »
Veselinović u Čuki: Da je više ovakvih klubova!
Mondo 11.06.2019
"Ovo nije neka fraza, rekao sam i ranije kad sam sa Vojvodinom pobedio ovde 6:1, da je Čukarički primer za mnogo toga u našem fudbalu...", rekao je novi trener "brđana" na predstavljanju. Čukarički u novu sezonu kreće s novim "šefom" i starim… »
Veselinović: Hvala Matijaševiću i Obradoviću! Stevanoviću želim brzi oporavak!
Hot sport 11.06.2019
Fudbaleri Čukaričkog predstavili su novog trenera sa kojim će u narednoj sezoni pokušati da načine korak dalje u svim takmičenjima. Sportski direktor Čukaričkog Nenad Mirosavljević predstavio je Veselinovića sportskoj javnosti. – Zadovoljstvo… »
Vesti dana »

Novinarima pušteni snimci iz LRAD uređaja: Kako zvuče glasovna upozorenja policije? (VIDEO)
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane

Đilas: Podnosimo krivičnu prijavu protiv Vučića i SNS zbog korišćenja zvučnog oružja
Nova pre 3 satajoš 21 povezana

Prosvetari ispred RTS: "Slogan 'Vaše pravo da znate sve' se sveo na gorku realnost da ne znamo ništa"
Novi magazin pre 2 satajoš 22 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Danas pre 4 satijoš 12 povezanih

Sale Ilić neutešan: „Oprostio sam se pre 20-ak dana, tada je bilo jasno šta će se desiti!“
Hot sport pre 39 minutajoš 42 povezane