Povezane vesti
Veselinović: Čukarički će uvek igrati na gol više (foto)
Sportski žurnal 11.06.2019
Čukarički je ozvaničio saradnju sa Aleksandrom Veselinovićem: Brđani bi trebalo da budu pod njegovom komandom najmanje u narednih godinu, na koliko je i potpisan ugovor. Igrači su se u ponedeljak upoznali sa novim šefom i njegovim zahtevima, na promociji… »
Veselinović u Čuki: Da je više ovakvih klubova!
Mondo 11.06.2019
"Ovo nije neka fraza, rekao sam i ranije kad sam sa Vojvodinom pobedio ovde 6:1, da je Čukarički primer za mnogo toga u našem fudbalu...", rekao je novi trener "brđana" na predstavljanju. Čukarički u novu sezonu kreće s novim "šefom" i starim ambicijama… »
Veselinović: Hvala Matijaševiću i Obradoviću! Stevanoviću želim brzi oporavak!
Hot sport 11.06.2019
Fudbaleri Čukaričkog predstavili su novog trenera sa kojim će u narednoj sezoni pokušati da načine korak dalje u svim takmičenjima. Sportski direktor Čukaričkog Nenad Mirosavljević predstavio je Veselinovića sportskoj javnosti. – Zadovoljstvo mi je što… »
Vesti dana »

Sud u Prištini izrekao novčanu kaznu Igoru Popoviću i dve godine zabrane ulaska na KiM
Radio 021 pre 3 satajoš 25 povezanih

Pavlović (NPS) traži ostavku Šapića zbog iskakanja novog tramvaja iz šina u Beogradu
Beta pre 3 satajoš 22 povezane

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 4 satijoš 52 povezane

Pogođena zgrada u Harkovu, povređene dve osobe; Orban: Potreban hitan samit Rusije i Evrope
RTS pre 2 satajoš 40 povezanih