Povezane vesti
Veselinović: Čukarički će uvek igrati na gol više (foto)
Sportski žurnal 11.06.2019
Čukarički je ozvaničio saradnju sa Aleksandrom Veselinovićem: Brđani bi trebalo da budu pod njegovom komandom najmanje u narednih godinu, na koliko je i potpisan ugovor. Igrači su se u ponedeljak upoznali sa novim šefom i njegovim zahtevima, na promociji… »
Veselinović u Čuki: Da je više ovakvih klubova!
Mondo 11.06.2019
"Ovo nije neka fraza, rekao sam i ranije kad sam sa Vojvodinom pobedio ovde 6:1, da je Čukarički primer za mnogo toga u našem fudbalu...", rekao je novi trener "brđana" na predstavljanju. Čukarički u novu sezonu kreće s novim "šefom" i starim ambicijama… »
Veselinović: Hvala Matijaševiću i Obradoviću! Stevanoviću želim brzi oporavak!
Hot sport 11.06.2019
Fudbaleri Čukaričkog predstavili su novog trenera sa kojim će u narednoj sezoni pokušati da načine korak dalje u svim takmičenjima. Sportski direktor Čukaričkog Nenad Mirosavljević predstavio je Veselinovića sportskoj javnosti. – Zadovoljstvo mi je što… »
Vesti dana »
Sindikati Nova.rs, Radara, N1 i Forbsa osuđuju način na koji su smenjeni svi direktori: Nećemo prihvatiti da novinarstvo bude bilo čiji plen
Nova pre 34 minutajoš 25 povezanih
Dačić: SPS samostalno na izbore, imaćemo i svog predsedničkog kandidata
In medija pre 4 satijoš 31 povezana
Ovo su ljudi osumnjičeni za podmetanje čak 10 požara kod Zadra! Policija otkrila nove detalje, sumnja se da su sve unapred isplanirali
Kurir pre 19 minutajoš 24 povezane