Povezane vesti
Veselinović: Čukarički će uvek igrati na gol više (foto)
Sportski žurnal 11.06.2019
Čukarički je ozvaničio saradnju sa Aleksandrom Veselinovićem: Brđani bi trebalo da budu pod njegovom komandom najmanje u narednih godinu, na koliko je i potpisan ugovor. Igrači su se u ponedeljak upoznali sa novim šefom i njegovim zahtevima, na promociji… »
Veselinović u Čuki: Da je više ovakvih klubova!
Mondo 11.06.2019
"Ovo nije neka fraza, rekao sam i ranije kad sam sa Vojvodinom pobedio ovde 6:1, da je Čukarički primer za mnogo toga u našem fudbalu...", rekao je novi trener "brđana" na predstavljanju. Čukarički u novu sezonu kreće s novim "šefom" i starim ambicijama… »
Veselinović: Hvala Matijaševiću i Obradoviću! Stevanoviću želim brzi oporavak!
Hot sport 11.06.2019
Fudbaleri Čukaričkog predstavili su novog trenera sa kojim će u narednoj sezoni pokušati da načine korak dalje u svim takmičenjima. Sportski direktor Čukaričkog Nenad Mirosavljević predstavio je Veselinovića sportskoj javnosti. – Zadovoljstvo mi je što… »
Vesti dana »

Vesiću određen kućni pritvor posle optužnice za pad nadstrešnice u Novom Sadu
BBC News pre 3 satajoš 30 povezanih

ANEM alarm: Siniša Vučinić „dežurno strašilo“, mediji da izbegavaju problematične sagovornike
Jug press pre 2 satajoš 67 povezanih

Morao je to biti Markus Rašford! Bomba od koje se zatresla Engleska, Hau je pogrešio taktiku protiv Barse
Sportske.net pre 44 minutajoš 49 povezanih

Skup u Nišu – podrška Bogdanu, zahtev za izborima i gađanje jajima prostorija Pokreta za narod i državu
Južne vesti pre 25 minutajoš 99 povezanih

Čudo Srbije na Svetskom prvenstvu: „Orlovi“ demolirali Brazil, ovo nisu uradili devet godina
Nova pre 6 satijoš 61 povezana