Povezane vesti
Tramp: Dobio sam divno pismo od Kim Džong Una
N1 Info 11.06.2019
Američki predsednik Donald Tramp rekao je da je od severnokorejskog vođe Kim Džong Una dobio "divno pismo". "Upravo sam dobio jedno divno pismo od Kim Džong Una", rekao je Tramp u Beloj kući. Dodao je da i dalje ima poverenja u severnokorejskog vodju… »
Trampa raznežilo novo kimovo pismo: Ali će mu sve skresati u oči kada se vide zbog ubistva brata (video)
Kurir 11.06.2019
Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas da je od severnokorejskog vođe Kim Džong Una dobio "divno pismo". "Upravo sam dobio jedno divno pismo od Kim Džong-una", rekao je Tramp u Beloj kući. Dodao je da i dalje ima poverenja u severnokorejskog… »
Vesti dana »
U Srbiju stiže "mlazna struja" sa Grenlanda: Temperatura pada na nulu, a evo koliko još dana će biti do +30; meteorolog Ristić spominje i prvi sneg u Beogradu
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih
“Čuvari Ustava”: Studenti biciklima krenuli kroz Srbiju, nose tri primerka Ustava
Moj Novi Sad pre 43 minutajoš 21 povezana
Tramp preti EU 'ozbiljnim carinama' zbog saveza sa Kanadom, Karni kaže: 'Bićemo svetionik drugima'
BBC News pre 3 minutajoš 41 povezana
Kremlj: Nove antiruske sankcije SAD otežaće mirno rešenje sukoba u Ukrajini
Sputnik pre 28 minutajoš 18 povezanih
Majke dece do godinu dana mogu da koriste dve državne mere za kupovinu seoske kuće
Euronews pre 33 minutajoš 11 povezanih