Povezane vesti
Tramp: Dobio sam divno pismo od Kim Džong Una
N1 Info 11.06.2019
Američki predsednik Donald Tramp rekao je da je od severnokorejskog vođe Kim Džong Una dobio "divno pismo". "Upravo sam dobio jedno divno pismo od Kim Džong Una", rekao je Tramp u Beloj kući. Dodao je da i dalje ima poverenja u severnokorejskog vodju… »
Trampa raznežilo novo kimovo pismo: Ali će mu sve skresati u oči kada se vide zbog ubistva brata (video)
Kurir 11.06.2019
Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas da je od severnokorejskog vođe Kim Džong Una dobio "divno pismo". "Upravo sam dobio jedno divno pismo od Kim Džong-una", rekao je Tramp u Beloj kući. Dodao je da i dalje ima poverenja u severnokorejskog… »
Vesti dana »
Viktor Orban se oglasio dan nakon poraza na izborima: Otkrio naredne korake i zahvalio se biračima
Mondo pre 2 satajoš 41 povezana
Dubai zbacio Partizan sa čela i želi prednost domaćeg terena u potencijalnom finalu
Sportske.net pre 25 minutajoš 47 povezanih
Počela blokada iranske obale! Tramp se oglasio usred američke blokade! Iran preti: Svaki američki brod će biti poslat na dno mora! (video, foto)
Kurir pre 30 minutajoš 115 povezanih
Putevi Srbije: Spremno dočekujemo pojačan intenzitet saobraćaja nakon uskršnjih praznika
RTV pre 5 satijoš 22 povezane
Vučić odgovorio Mađaru i poručio: Izbori u Srbiji ili do 10. jula, ili od septembra do kraja godine
RINA pre 51 minutajoš 18 povezanih